Äntligen.............

Äntligen VÅR
Den är efterlängtad av alla kan jag tro
 
Igår var jag och min kompis Niklas ute och käkade
 
Vi käkade på stadsparkens restaurang här i Lund
Riktigt gott och mysig miljö
 
klicka på länken
 
http://www.stadsparkscafeet.se/
 
 
 
 
Sen kom några vänner hem till mig och det blev lite party
 
Köpte ny lur igår
En riktig värsting
 
Ska nu bara lära mig den oxå...haha
 
 

Senaste tekniken från Sony samlat i en smartphone

Sony Xperia Z är allt du kan önska dig – tålig, snygg och kraftfull och utrustad med en kamera som med hjälp av avancerad teknik tar kristallklara bilder i alla ljusförhållanden. Xperia Z klarar även av både vatten och damm, är gjord av supertåligt material och har en häpnadsväckande lång batteritid.

 
 

Senaste teknikens kamera

Med sina 13 megapixlar levererar den här snabba kameran både skarpa och klara bilder. Xperia Z är även först i världen med HDR-video i en smartphone vilket ger perfekta bilder och filmer även i starkt motljus.

Mobil för ett aktivt liv

Hamnat mitt i ett oväntat skyfall? Eller slant mobilen ur fickan precis när du hoppade över vattenpölen? Med Sony Xperia Z är detta ingen katastrof. Tester visar att den klarar av att vara under vatten i upp till 30 minuter utan att ta skada. Perfekt för den aktive äventyraren.

Pansarvagn i snygg design

Sony Xperia Z är lika tålig som en bil. Ja, det är sant. Denna mobil är tillverkad av glasfiberpolyamid – samma material som ersätter metall i vissa bildelar. Detta tillsammans med ett härdat och reptåligt glas på fram- och baksida, vilket gör Sony Xperia Z till en svår telefon att skada. Och trots sin styrka är den både elegant och balanserad i sin nätta design.

Rekordlång batteritid

Med en processor av fyrdubbla kärnor får du prestanda på hög nivå. Strömma musik, video och ladda ner appar på nolltid. Batteriet ger dig även fyra gånger längre passningstid, då telefonen känner av när skärmen är avstängd och stänger de appar du inte behöver. Apparna startas sedan automatiskt när skärmen aktiveras

Dela trådlöst till din tv

Med de smarta One-touch-funktionerna kan du dela musik, foton och videoklipp trådlöst. Visa spel, foton och filmer från telefonen på din tv utan sladdar och krångel. För bara mobilen mot BRAVIA®-fjärrkontrollen.

Det ska bli roligt att lära sig den....men känner jag mig själv så bytar jag väl med pontus...haha.Jag har inte tålamod att lära mig
 
Klockan är nu 14:17 och väntar på att Björn ska komma.
Vi ska på IKEA besök.....Jag är såååå förbannat trött på mitt hem
Vill förnya
 
Efter IKEA besöket ska det tränas
 
På tal om att träna...Köpt nya skor att springa i
Köpta på www.sportamore.se
 
 
ASICS : GEL-CUMULUS 14 W

Dämpning i toppklass för dina träningsrundor. GEL-Cumulus 14 är en dämpad sko med en bred sulbas som ger stabilitet. Skon har alltid varit lätt, men den här utgåvan har man lyckats göra ytterligare 20 gram lättare – utan att ge avkall på komfort och stabilitet. Den här utgåvan har full Guidance Line, en fåra längs yttersulan som guidar foten genom hela steget och hjälper löparen att springa effektivare, även när tröttheten sätter in. Dammodellen har Gender Specific-dämpning där det översta lagret i mellansulan är extra mjukt för att skapa en skön sko speciellt utformad för kvinnors fötter. Ny är även Discrete Eyestay-konstruktionen som förbättrar hela skons passform

 
 
 
Pontus är hos kompisen Adde och kommer väl hem imorgon
Saknar honom,,,saknar johan.......
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0