Tisdag 18 September

Snart så,fyller min Johan 26 år
 
Helt sjukt så fort tiden går
 
Han fyller 26 år den 27/9
Han var beräknad att födas 24/9.Samma dag som hans pappa Magnus fyller år
 

 
 

 
 
 

 
Idag sov jag till 8;30....Kryss i taket
 
hade mina goa katter hos mig hela natten....Haha ja jag duger när inte Pontus är hemma
 
Här speglar Gustaf sig
 
 

 

 
Det blir en träningsfri dag
Sträckte mig igår när jag cyklade till Staffanstorp....Megaont i vänster lunga
 
 
Som du ser,så är jag inte ensam om att cykla till träningen...haha.....packat med träningssugna igår
 

 
Min Fostermamma Gittan har frågat om jag vill hänga på imorgon när hon ska köra med deras husbil till Åhus
Ja varför inte.
Hade varit jättemysigt
Bara hon och jag
 
Inte den lille heller....
 
 
 
 
 
Ny sorts mjölk har kommit ut i butikerna
Måste testas
Köpte alprosoya mjölk förra veckan
Tvi vale så äcklig...Ja allt nyttigt o bra är minsann inte gott


 
 
Klockan är nu 10:36 och jag har just tillagat maten vi/jag ska ha idag...
Korvchili
Ett recept jag haft och gjort i många herrans år
Supergott
 

Vill du ha receptet?
Absolut ska du få det
 
Jag har idag i även grön paprika...det ska man egentligen inte ha
 
Röd smakar bäst i den tycker jag
 
Detta behöver du för 4 pers
 
8 wienerkorvar eller frukostkorvar
4 gula lökar
1 msk smör eller margarin
1 pkt djupfrysta bönor,ca 300 g
1-2 röda paprikor
2 dl buljong
2 msk tomatpure(jag använder chilisås)
2 tsk chilipeppar
ev salt
 
1 Skär korven i bitar
2 skala o hacka löken
3 Fräs korv & lök i matfett i en gryta
4 Tina bönorna lite lätt.Skär de ev i mindre bitar
5 Skölj och kärna ut paprikorna.Tärna dem
6 Tillsätt bönor och paprika till grytan.Häll på buljong och tomatpure'n
7 låt det hela sjuda på svag värme tills löken blivit mjuk och att allt är genomvarmt
8 maka av med ev salt och mer chilipeppar
Servera grytan rykande het
 
Jag brukar servera ris till
 
 
 Tjingeling
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0