köpt

BURN X4

Den senaste forskningen inom fettförbränning

BURN, ett av marknadens mest sålda fettförbränningstillskott kommer nu i en ny version - BURN X4. Nya rön från den senaste forskningen inom viktminskning och fettförbränning har legat till grunden för denna nyutvecklade formula.

Nu med fukoxantin

Till förbättringarna hör bl.a. det i sammanhanget väldigt intressanta ämnet fukoxantin. Detta ämne finns i bruna alger och har i egenskap av fettförbrännande ämne väckt stort intresse inom forskningsvärlden, där studier på både råttor och människor utförts.

 • Viktnedgång, dämpad aptit och hunger
 • Prestationshöjande
 • Hjälper till att upprätthålla fungerande fettmetabolism
 • Normala blodsockernivåer, vilket är viktigt för att hålla sockersuget i schack

BURN X4 är en formula med högvärdigt grönt té innehållande EGCG samt Sveriges första tillskott med Oolong té som det bedrivits massvis med forskning på inom fettförbränning. BURN X4 innehåller även taraxacum officinale med rikligt med antioxidanter och som traditionellt använts för att driva ut vätska under huden, samt högvärdigt capsaicin som ger en upplevd hetta.

Dämpad aptit och hunger

I kampen mot fettet, så utgör aptiten ett av de största hoten. Detta är något vi tagit fasta på vid utvecklandet av den nya förbättrade formulan och därför tillsatt extrakt från konjakrot. Denna fiber bildar en gel-lik massa i magen vilket ger en långsammare magsäckstömning och minskat energiintag. Faktum är att intag av denna fiber visats kunna bidra till viktnedgång i samband med ett kaloriunderskott. BURN X4 innehåller precis som tidigare ett högvärdigt kaktusextrakt.

Ökad energi

För att du ska kunna hålla dina energinivåer uppe, trots ett kaloriunderskott, så innehåller nya BURN X4 förutom synefrin även rent koffein anhydro. När ditt mål är viktnedgång och fettförbränning så har koffein en rad positiva effekter såsom ökad vakenhet.

BURN, träning och fettförbränning

Utöver ett kaloriunderskott, så kommer även ökad fysisk aktivitet att skynda på din fettförbränning. BURN X4 kan effektivisera den träningsrelaterade fettförbränningen, bl.a. eftersom koffein har visat sig kunna öka uthålligheten och minska den upplevda ansträngningen.

Blodsockernivåer och fettmetabolism

Fettförbränning och viktnedgång är väldigt komplext och påverkas av en mängd olika faktorer. Vid utvecklingen av BURN X4 har vi tagit alla aspekter i beaktande och därför inkluderat krom och kolin i formulan. Kolin bidrar bl.a. till normal fettmetabolism och krom är viktigt för upprätthållandet av normala blodsockernivåer.

Två olika varianter

BURN X4 tillverkas i två olika varianter, dels för att kunna användas under hela dagen men även för att passa alla personer. En prestationshöjande daytime-formula med koffein och en nighttime-formula som är specifikt framtagen att användas senare under dagen eller kvällen. BURN kan på så sätt användas dygnet runt, och av personer som är känsliga för koffein! Tack vare att Burn ger en ökad mättnadskänsla kan produkten även ge goda resultat för dig som inte tränar.

Burn är en mycket bra produkt att kombinera med en lågkaloridiet och måltidsersättningsprodukt.och......


Diet Shake

För en mer smakrik diet

Diet Shake™ är en helt nyutvecklad måltidsersättning som sätter en ny standard inom kosttillskott för bantning och viktkontroll. Diet Shake™ gör inte bara att du går ner i vikt genom att begränsa ditt kaloriintag utan smakar även fantastiskt bra och innehåller naturliga antioxidanter med olika små fruktbitar beroende av smakval. Välj mellan fruktkött och antioxidanter från riktiga blåbär, jordgubbar, hallon, ananas eller varför inte njuta av nyttiga bitar från härlig mörk choklad!

OBS! Glöm inte att köpa till en shaker för bästa smakupplevelse!

Diet Shake finns i flera olika goda smaker.

 • Varje portion ger dig mindre än 100 kcal (ca 200 kcal blandat med mjölk) jämfört med en normalstor måltid på ca 600-800 kcal
 • Bra balans av näringsämnen för viktnedgång
 • Högt proteinintag under diet gör att du lättare kan behålla befintlig muskelmassa
 • Naturliga antioxidanter från olika frukter eller mörk choklad
 • Kan användas året runt som ett nyttigt mellanmål eller vid måltider när du önskar någonting lättare
 • Berikad med vitaminer, mineraler och prebiotiska fibrer som ger en bra mättnadskänsla
 • Smakgaranti!

Måltidsersättning med fruktbitar

Genom att byta ut 1-2 måltider per dag med Diet Shake™ kan du på ett enklare och godare sätt än traditionell banting/diet gå ner smidigt i vikt.

Tips 1. För att få i dig så många olika antioxidanter som möjligt använd dig av flera smaker och variera intaget. Detta förhöjer smakupplevelsen och gör det även ännu nyttigare!

Tips 2. Kombinera gärna Diet Shake med en bra produkt som kan assistera när du har som mål att bränna fett, så som BURN

24 pack CELSIUS beställde jag me

Nu kan du handla fräscha jordgubb/kiwi och lemon/lime 24-pack till ett kanonpris.
Kampanjen giltig tom: 2012-05-22
Lär dig mer

Celsius

Träningsdrycken med vetenskapliga studier

Den välkända drycken i flera goda smaker!

Celsius framställs i två utföranden; en med kolsyra och en utan. Celsius kommer i flera härliga smaker och varianter. Grunden i alla Celsius produkter är Meta Plus®, en varumärkesskyddad blandning av vetenskapligt validerade ingredienser.

 • Innehåller Meta Plus®
 • God smak
 • Lågt kaloriinnehåll

Härlig smak av ingefära

Vi älskar ingefära och hoppas att du också gör det! Varje Celsius-dryck har fått en liten gnutta kryddig ingefära som, förutom den goda smaken, också har en rad andra nyttiga fördelar för hälsan.

Det beställde jag nyss på http://www.svensktkosttillskott.se/


Längtar tills jag får det


Nästa månad ska jag tatuera mig...har en sån mesig nalle på skuldran som jag haft typ 100 år.....bort bort bort

Johans(min son)kompis Niklas är jätteduktig och ska få tatta mig........

Jag ska ha denna...men i gråskala

Vad tycker du
Jag älskar ju rosor

Varit ledig från jobb idag...passat på att bl.a frosta av frysen

Softat i stan....En fika på ESPRESSOHOUSE bl.a

Pontus fixade käk igår när jag va på jobb

Spagethi cabbonara...Riktigt gott.......


Nu kommer strax Björn...Vi ska dra och träna....Puss så länge
Kommentarer
Postat av: cajsa

Hejsan Sari! jag tycker rosorna e jättefina o blir säkert en snygga tatuering:) håller utkik efter bild på den hihjag har tid för en tattoo i maj.. :-)ha en fin dag... kram cajsa

2012-04-25 @ 08:39:00
URL: http://cajsadiva.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0