tack

Tack "trogen läsare" & min vän "Kaffehörnan" som komenterat min blogg


Dixi(Pontus kompis) som varit Pontus vän i 12 år ringde mig idag och tyckte oxå att han borde skämmas

Hon hade ringt och pratat med Pontus och tyckt som jag
Ja vi får se vad som händer
Jag kommer absolut inte att krusa eller försöka ens diskutera detta

Bortskämd och otacksam är han verkligen kan jag tycka

Här öppnar jag min plånbok och mitt hem och bjuder på allt....


Från det ena till det andra


Åh jag är såååå sugen på kålpudding...men nu är frågan....Kålpudding eller köttbullar sås och potatis


Johan(store sonen)kommer och äter idag och ska bli här inatt

Hittade ett så smarrigt kålpuddingrecept på nätet som jag gärna delar med mig

För 4 personer.

Det här är en lättlagad variant av kålpudding. Kålen behöver inte brynas.

Ingredienser

400 g fläskfärs
1 tsk salt
1 krm peppar
3 kokta potatisar
4 dl mjölk
1/2 vitkålshuvud
1 msk smält matfett

Enkel kålpudding

Gör så här

Koka och mosa potatisen. Rör ner den i färsen tillsammans med salt, peppar och mjölk. Arbeta till en smidig smet. Skär kålen i bitar och förväll den i lättsaltat vatten några minuter. Låt den rinna av väl.Rör ner kålen i färsen och blanda väl. Lägg det i en smord eldfast form. Pensla ytan med smält matfett. Grädda mitt i ugnen ca 40 minuter eller tills kålpuddingen har fått fin färg. Bjud kokt potatis, lingonsylt och rårivna morötter till.

Kan berätta att min mamma gjorde världens godaste kålpudding....Riktigt god och hon gjorde väldigt snarlikt detta recept

Jag gillar inte när man bryner kålen först


Varit hos Kiropraktiker idag....och jag kan nog påstå att man valt fel yrke

420 kronor och 8 minuter


Jaja....blir man bara bra sedan är det värt pengarna


Kramen



Kommentarer
Postat av: cajsa

åååå kålpudding e bland de godaste som finns.. :)) tack för att du påminnde mej om denna smaskiga rätt.. ska laga den i veckan! :-) kramis <3

2011-09-07 @ 16:09:51
URL: http://cajsadiva.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0