käk,bus och soft Torsdag

Chilikyckling           

4 portioner

Ingredienser

4 kycklingfiléer
1 msk sweetchilisås
ris
persillja
ev plommonhalvor

Sås

2 dl Yoplait Fraiche 8%
2 msk sweetchilisås
1-2 dl babyspenat

Tillagning

Pensla kycklingfiléerna med chilisås och lägg i smord ugnsfast form, stek i ugn på 150 grader i ca 20 min.

Blanda under tiden samman Yoplait Fraiche 8% och sweetchilisås i en kastrull, låt sjuda någon minut, vänd ner strimlad babyspenat.

Servera med kokt ris blandat med finhackad persilja och eventuellt lätt stekta plommonhalvor.

Smaklig måltid!


Inte speciellt avancerat men SKITgott


Pamela & Marquin kom på besök......Pontus ska sova borta inatt och inget kul att laga mat till sig själv.......så frågade Pamela om de ville titta förbit....klart de ville...



Marquin var inte på det bästa humöret idag...haha...se där...han har sin egen lilla personlighet och egen vilja och inte rädd för att visa det...haha...han e sååå go







men när han såg Gustaf mjuknade han....




  Kel och mys på hög nivå





Jag fixade till maten och vi åt och hade vårt "girltalk" som vi alltid har när vi ses Pamela & jag



och jag hade köpt en flaska vin som vi delade på till maten




Riktigt gott var det att ses igen


Marquins humör blev bättre och bättre....Han åt lite och genast märkte vi förändring

kanske han inte hade ätit tillräckligt på dagis




Det blev massor av mys och gos





och småbus






Älskar denna unge som om han var min egen







 Min kompis Micke frågade mig om jag ville hänge med till Olareys och ta ngr öl...men njae...visst det hade varit mysigt men jag valde att sitta hemma och mysa ...In på Malmborgs och köpte lite gotter...ajaj...jag vet...men va såååå sugen.......







Vek tvätten jag hade tvättat innan idag....och manglade alla sängkläder...det gör jag alltid.Älskar manglat!!!








Imorgon har jag en fullspäckad dag...Det ser jag fram till....Det gillar jag...

Ha det gott och en underbar helg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0