Instagram Instagram

Knepig dag detta

Slutade kl 14 idag

Ett lååååång pass har jag haft
Började kl 13:30 igår och slutade 14 idag

Jag trivs på mitt arbete men idag var det drygt pga att det var så fint väder idag
Varmt och gott ach absolut inget kul att sitta inlåst inomhus sådant här väder

men men...förhoppningsvis kommer det många fler sådana här dagar


Kl 15 mötte jag och Pontus upp min halvbror Anders på NOVA.....

Vi tog en snabbfika på Mc Donald och ja jäklar vad sur jag blev på dem


Jag beställde en cheeseburgare utan lök till Pontus och fick vänta hur lång tid som helst

För dj-vligt tycker jag att det ska ta sådan tid för en liten klen hamburgare

Jag sa ifrån precis vad jag tyckte och de märkte väl på mig att oooops...att jag var "lack" så de frågade om de fick bjuda mig på glass eller kaffe eller ngt
-nej jag vill bara ha hamburgaren och inget annat,svarade jag

Ja efetr typ 10 minuter fick jag den
Skrämmande


En tur in till Elgiganten där jag köpte en laptop till mig


Kolla in finingen
En HP  och jättenöjd är jag med den'
'
Anders min halbror har hjälpt mig....men jag vet inte med vad fniss fniss

Pontus & jag bjöd på kycklingtacos....smarrigt och det var Pontus som valde maten idagHandlade tvättmedel på ekgiganten me´
10 kr per förpackning.Bra pris!!Det lönar sig att följa med mamma och shoppa....hihi

Pontus fick skal till sin Samsung galaxy s


och en wake up light lampaGradvist förbereder ljuset din kropp på att vakna

Ljuset ökar gradvis under 30 minuter innan den inställda väckningstiden. Ljuset faller på dina ögon och påverkar dina energihormoner och förbereder din kropp på att vakna. Det gör uppvaknandet till en mer behaglig upplevelse.

Upp till 250 lux för naturligt uppvaknande

Ljuskänsligheten skiljer sig mycket från person till person. I allmänhet behöver en person mindre tid att bli helt vaken om en högre ljusintensitet används. Ljusintensiteten för Wake-up Light kan ställas in på upp till 250 lux. På så sätt kan du vakna till den ljusintensitet som bäst passar dig.

Val av 2 naturliga och trevliga väckningsljud

Vid den inställda väckningstiden hörs fågelsång eller ett vänligt pipljud. Det börjar tyst och efter en och en halv minut har den volymnivån du valde nåtts. Det gradvis ökande ljudet gör väckningsprocessen ännu mer behaglig och du väcks aldrig på ett bryskt sätt.

Denna kostade 599 kronor på elgiganten och i alla andra butiker har jag endast sett den för 1299 kr

Ska bli spännande att få höra vad Pontus gillar den

Pontus favooboy köptes hem oxå

Det är oboy till vår TASSIMO maskin
Johan(min son)och hans kompis Niklas med flickvän var på ett kort besök idag
  Hehe...paparazzi Sari var ju klart framme

Och till en annan sak som hänt mig idag och som kanske fick mig på det dåliga humör som gick ut över expediten på Mc Donald.....Fick mens?blödning....eller vad jag nu ska kalla detta idag....Saken är den att den 18/5,dvs dagen innan jag åkte hem från Turkiet fick jag min mens så jag blev ganska snopen av att överraskas med detta skitet idag igen

Ringde min gynekolog på Sofiakliniken här i Lund och praade med henne om detta

Jaha ja...där fick man svar på tal

Min ålder har gjort sig påmind!!!

Usch så sur jag blev av detta beskedet

Innebär väl då att man hamnat i klimateriet som det så äckligt vackert heter och som jag inte alls tycker om eller är speciellt förebredd me´eller vill acceptera det! NOT!!!

Klimakteriet har karaktäristiska symtom som svettningar, vallningar, huvudvärk, sömnbrist, viktökning, hjärtklappning, ledsmärtor och minskad sexuell lust. Efter klimakteriet ökar risken för hjärt- kärlsjukdom, återkommande urinvägsinfektioner, framfall, gles hårväxt, skeletturkalkning sk osteoporos med komplikationer som ökad risk för benbrott. Därför är det viktigt att tidigt fastställa om man är i klimakteriet och tidigt förebygga klimakteriekomplikationerna.
Läs mer om klimakteriet och de östrogenrelaterade kvinnosjukdomarna: www.prokalma-kvinna.seHaha....ja detta kan jag bara fetglömma för detta ska jag starkt motarbeta


Behandling vid lindriga klimakteriebesvär

Det finns mycket du själv kan göra för att lindra dina klimakteriebesvär:

- Undvik att bära kläder av syntetmaterial då dessa kan öka besvär som värmevallningar och svettningar. Använd istället kläder av naturmaterial.

- Motion och fysisk aktivitet. En timmes promenad varje dag är bra både för konditionen och för hjärthälsan.

- Dra ner på konsumtionen av kaffe, the och alkohol.

- Försök att sluta röka om så är fallet. När du röker ökar du nämligen nedbrytningen av den lilla mängd östrogen som fortfarande produceras i kroppen.

- Undvik lugnande medel för att reducera dina svettningar. Försök istället att lista ut vad som utlöser besvären och prova att undvika detta.


Ingen sexlust här inte...inte än iallafall;o))))svettningar...nope,vallningar...hm.....jo lite,huvudvärk....hm.....har jag haft från o till i många år och det vet jag att det e min spänningshuvudvärk,inte det andra heller har jag besvär av och tänker se till att inte få det så imorgon ska jag bums ringa min läkare igen och be henne skriva ut 


Hormonbehandlingens baksida

Två omfattande studier, “The Women’s Health Initiative (WHI)1″ och “The Million Women Study (MWS)2″ har påvisat att ju längre behandlingstiden är, desto större är risken för bröstcancer, livmodercancer och cancer i äggstockarna. Det finns inga bevis på att HRT har en positiv effekt på hjärt- och kärlsjukdomar. Faktum är att hormonersättning har visat sig öka risken för hjärtattacker och slaganfall. Detta särskilt under första året av behandling. Risken ökar med åldern, så ju längre man behandlas med HRT, desto större blir riskerna.

WHI-studien lanserades 1991 och man beräknade att den skulle avslutas 2005. I studien deltog mer än 16 000 amerikanska, friska kvinnor i åldern 50 till 79 år, som gått igenom klimakteriet. De gavs slumpvis hormonpreparat och placebo. Halvvägs igenom, 31 maj 2002, bestämde forskarna att studien inte skulle slutföras. De ansåg att hälsoriskerna för de medverkande var större än de möjliga fördelarna.

MWS-studien sattes upp för att undersöka effekten av olika typer av hormonersättning på bröstcancer. 1 084 110 brittiska kvinnor i åldern 50 – 64 år som skulle gå igenom mammografi anlitades av MWS mellan 1996 och 2001. De gav information om deras hormonbehandling och andra detaljer, och varje år noterades alla fall av bröstcancer och eventuella dödsfall till följd av cancern.

Många drar sig för att använda behandling med kemisk framställt östrogen då nyare forskning indikerar att det kan finnas ett samband mellan behandling och vissa allvarliga biverkningar.

Hälsorisker med hormonbehandling

Hormonpreparat ökar cancerrisk
Det har kommit ytterligare en varning till kvinnor som tar hormonpreparat mot klimakteriebesvär: Hormonersättningar som östrogen ökar risken för att dö i lungcancer, särskilt för rökare och före detta rökare.

Hormonbehandling kan leda till cancer
Vi har vetat i ett par år nu att hormonersättning ökar riskerna för olika sjukdomar och cancerformer hos kvinnor. Nu har det kommit en helt färsk studie som visar på att kvinnor som använder hormonersättning mot klimakteriebesvär också löper upp till 44 procent högre risk att drabbas av äggstockscancer. Detta visar en dansk studie där 900 000 kvinnor ingått. Ingemar Persson, professor på Läkemedelsverket, menar att studien bekräftar andra resultat och att den bygger på väldigt tillförlitliga uppgifter.

Så....som sagt....jag ska ringa imorgon och boka in en tid för ett samtal.............


hata hata hata att snart bli 46 år..................

R.I.P Ricky Bruch

Ricky Bruch död

Diskuslegendaren avled i dag: ”Han var en fajter in i det sista”

Svensk friidrott har sorg.

Ricky Bruch är död.

Legendaren avled på måndagen efter en längre tids sjukdom.

– Det är plågsamt att vara nästan 90 år och förlora sin son, säger mamma Annelies till Sportbladet.

Sportbladet berättade 21 maj om att förre diskusstjärnan Ricky Bruch drabbats av en livshotande sjukdom och att han kämpade för sitt liv.

– Han blev inlagd för några veckor sedan. Han är svag, och har en sjukdom som kan leda till döden, men Ricky har lurat den några gånger förut. Men situationen just nu är allvarlig, sa en nära vän till Sportbladet förra lördagen.

En fajter in i det sista
I dag orkade han inte längre.

Ricky Bruch avled på måndagen på ett sjukhus i södra Sverige.

Personalen på sjukhuset säger att "de aldrig upplevt en tapprare patient”.

– Omgivningen visste att det inte fanns nån räddning. Men Ricky var inte beredd att acceptera döden. Han var en fajter in i det sista, säger en anställd till Sportbladet.

I morse fick mamma Annelies samtal från sjukhuset. Hon var med och höll sin sons hand när han somnade in.

– Det är plågsamt att vara nästan 90 år och förlora sitt barn, men jag är tacksam att jag fick vara hos honom när han somnade in, säger hon till Sportbladet.

Tangerade världsrekordet

Höjdpunkten i hans karriär kom 1972 när han tangerade världsrekordet i diskus med 68,40 vid DN-galan i Stockholm.

Senare på säsongen tog Bruch bronsmedalj vid OS i München.

Han blev 64 år.


Måndag 30 Maj

Typ så känner jag mig idag....Spänningshuvudvärk och jag hatar det

Inget planerat nu på förmiddan...Börjar dock att arbeta kl 13:30 idag så tills dess ska jag bara softa här hemma och försöka göra mig kvitt huvudvärken vilken brukar sitta i tre dagar

Pontus börjar skolan 10:15 så snart ska han väckas

Simon har sovit här hela helgen och inatt me´
Sol ute och jag hoppas att den nu håller i sig för i helgen har det ju mest varit skitväder

Ha en underbar Måndag


kul Lördag,sliten Söndag

Igår  tränade jag 2 timmar på morgonen,hem och duschade och gjorde mig iordning

Sen tåget till Kävlinge för att träffa Anders min halvbror och hans underbara föräldrar(adoptivföräldrar)

Som vanligt bjöds det på god mat,efterrrätt och supertrevligt sällskap

Vilka underbara människor

Hans mamma blir 85 år på Onsdag....vilken kvinna!!!!

Världens godaste fiskgratäng bjöds jag på
Jordgubbar till kaffet
Anders & jag

På kvällen blev det utgång

Förfest hos Chrille med Chrille & Dakke
Vi hade jättekul kväll på Swing in i Malmölite nattamat=pyttipanna...ser väl inte sådär jättefräscht ut...hihiDans och sen natt.....så jag kan ju berätta att jag inte varit mycket till människa idag
Det har verkligen blivit en slappeSöndag

Soffläge,Kinamat och avslutade kvällen med Big Brother

Jisses ...fällde en tår t.om när jag satt och så programmet
Jag gillar verkligen alla de ungdommarna som är inne i huset


I Fredes var Pamela & mitt underbara gudbarn Marquin på besök

Här ätandes på en isglassNu ska jag sova....Trött som ett ålderdomshem

Fler än jag som är trötta

Godmorgon härliga Lördag

Sovit sådär inatt.....

Först va jag varm sen frös jag....Bort med täcket från påslakanet,på med det.....och så har jag hållt på.....

Kärringaköra?????


Vaknade 8:15 idag....Morgontvätt,mat / friskt vatten till våra kismisar,lite färg i plytet,kaffe,blogg och sedan blir det frukost i stan


Efter att jag käkat frukost blir det träning i 1,5 timme

I eftermiddag blir det att åka till Kävlinge.....Ska träffa min bror Anders som befinner sig där

Ikväll blir det antagligen utgång mot Swing In med Chrille & Dakke


Här ska dansas hela natten lång
Det blir förfest hos Chrille här i Lund

Han ska bjuda på mat men den står jag över eftersom jag blir bjuden på mat i Kävlinge

Pågarna ska se fotboll...och klart jag gör dem sällskap....fniss fniss
Ses sen

snart Fredan slut

Goaste pamela & Marquin har varit här idag

Marquin bara älskar Sixten & Gustaf

Pontus har kört till sin pappa
Kompisen Simon följde med

och mamma Sari agerade som paparazzi...hehe

 Här Pontus & kompisen Joel
 och här Simon
Jag fixade  käk åt dem...det blev inget hemmalagat eftersom Pontus & Simon ville komma iväg

De var och handlade på LIDL  så det blev LIDLs kycklingbiffar o potatissallad

Deras goda joghurth kostar nu endast en tia

Passa på för de är jättegoda
Marquin åt sin första isglass hemma hos oss och han  älskade det

Imorgon när jag vaknat och käkat frukost ska jag ta mig till träningen


Ett rejält pass ska jag köra

På eftermiddan ska jag till Kävlinge och träffa min bror Anders

På kvällen blir det utgång i Malmö på SWING IN

Ska hem till Chrille innan

Jag,Chrille & Dakke  ska ut....vi blir säkert fler¨


Nu ska jag sova

Natti

En låt till dig från mig

Den är ju bara såååå skönFreeeeedag
Ja så blev det ännu en Fredag

Klockan är 09:29

La mig sent inatt eftersom jag satt uppe och betalade mina räkningar

Så är det gjort!

Vaknade kl 5(!)Utvilad!!!

Tänkte att nä minsann....kan ju inte stiga upp nu...på me min ögonbindel och somande om och försov mig!!!!!

Ja inte mycket.Brukar gå upp 6:45 och det är egentligen för tidigt...men jag vill ha god tid på mig om mornarna.....Jag har ju inget att stressa till på morbarna men värre var det för Pontus som börjar skolan 8:30

och står i duschen typ 20 minuter.....Hrmpf


Att larmet inte satt i gång beror på att jag har bytt telefon och glömt ställa in datumet....

Hur som haver så flöt det på bra ändå

Satt igång 2 maskiner tvätt

Klockan 10:30 har jag lite ärende i stan och efter det blir det 2 timmars träning

Ikväll blir det att in till Malmö för att käka antagligen

På Mongolian barbaque Jättegott.....mongoliska restaurang

För 800 år sedan serverades en festmåltid för Djingis Khan, hans soldater och några kungliga gäster. Senare blev denna buffé serverad även på restauranger, så att alla kunde avnjuta den.

Detta är Mongolian Barbecue:
Du serveras först med deras goda hembakade bröd tillsammans med en kött- och grönsakssoppa. Ät sedan så mycket du orkar och vill av köttet och alla de fräscha grönsakerna. Blanda själv med härligt kryddiga såser. Sedan lagar deras kock till det hela medan du ser på.

Det serveras: Oxkött, lammkött, griskött och kyckling. En mix av säsongens grönsaker, tomater, lök, bambuskott, champinjoner, lök, groddar m m. Och olika såser med smak av vitlök, barbecue, chili, citron, vinäger och mycket mer...

Varje vardag serverar dem en centralasiatisk lunchbuffé mellan 11.30 - 14.30.

Dem har även möjlighet att erbjuda mindre sällskap konferensmöjligheter i samband med måltid i ett mindre, avskilt utrymme (max 32 pers).

Läge:
Du hittar det ut med Södra Promenaden, vackert beläget ut med kanalen. Strax bakom Rooseum, 10 minuter från casinot.Imorgon ska jag träffa min bror Anders som är i Kävlinge och hälsar på
Han bor i Karlskoga annars

Det ska bli supermysigt att träffas igen


Kanske det blir utgång till Swing in imorgon...hade varit kul men som sagt...inget är ännu bestämt

Pontus ska till sin pappa idag.
Kompisen Simon hänger på

Kommer hem imorgon igen

Vårt badrum igår

men det tar sig och kommer att bli rikigt fint

Det blir en tur till IKEA på Sönda igen....Vill ha ett skåp under vasken

Skitfult när man ser rörenKolla in Sixten som vill vara med överallt

Vår lilla goa busiga kattPuss så länge
Pust & stånk

Slutade jobb 8:30 imorse

Goaste Pamela & mitt gudbarn Marquin var o hälsade på på jobb igår
Cyklade hem(4,5 km) för att lämna jobbeväskan
På cykeln igen och trampa mot Bjärred(1,2 mil)

Mina ärende där i ett par timmar och sen på cykeln igen hem...ja jäklar vilken motvind

Bra för ben & rumpaVäl hemma så en kopp go kaffe


Kollade posten och tjoho.....2 av mina tidningar har kommit.......Mys mys ikväll med andra ord
och


Ikväll kommer Björn.
Han ska hjälpa mig att få upp resten i badrummet

Äntligen

Jag har ju arbetat 3 kvällar i streck så det har inte funnits tid...men nu så

Jag,Pontus & Björn ska träna me ikväll

Skulle lämnat blod idag oxå men det får vänta tills på Måndag

Jag får ju inte träna efter att jag lämnat blod

Är du blodgivare???

Om inte så tycker jag att du ska bli det

Det skulle vara obligatoriskt för alla friska att lämna blod
Det är ju livsviktigt!!

Det fick vi märka när Pontus var sjuk
Han hade inte levt idag om han inte fått blod vilket han fick ofta och mycket

Det är en självklar sak för mig att lämna
Detta är min 10:de gång och nu blir jag därmed VIP...


Nu ska jag börja med maten
Tror det blir fiskgratäng....Något med fiska iallfall.....Nytto nytto


Köpt isglass idag.,,,hihi....jag är tokig i små isglassar

Morsdag på Söndag.....till min Fostermamma Gittan köpte jag  detta

Klicka på länken så får du veta.....

http://www.groupon.se/deals/malmo/Slathud/411073?nlp&CID=SE_CRM_97_0_0_0&utm_source=Deal_general_newsletter&utm_medium=All_Cities&utm_content=Initial_Version&utm_campaign=Varies


Det här får du:
  • 30 minuter lymfmassage hos salong Slät Hud
  • En effektiv behandling som masserar och tightar till dina ben
  • Resultat redan efter första behandlingen
  • Professionell salong i centrala Malmö
Härlig dag.....

Åh så mycket jag fått gjort idag och det mår jag så gott av

Vaknade utvilad och på gott humör....Fixade till mig och lite här hemma innan jag väckte Pontus

Johan har oxå sovit här inatt.....Han arbetar ju i Lund så det passar bra att sova hos mamsen och bli litta bortskämd;o)))


Uträttat ärende i stan i förmiddes och tränat ett 2 timmars pass
Härligt att de så mycket folk på gymmet och många 50+ som är så vältränade och har jättesnygg figur
Både män & kvinnor!
Många av dem har mycket mer vältränade kroppar än de unga

Mitt paket från www.nordicfeel.se kom idag


och stort var det


 Jag bara älskar CLEAN parfymerna...Helt ljuvliga

Nu är klockan dax att ta sig till arbetet

Ha en underbar Lill-Lördag

Puss min fina bloggisvän


Pinsamt och för djä-ligt
Säger bara en sak
SUCK med stora bokstäver!!!!!

Hur f-n kan vakterna släppa förbi en idiot som promenerar(!)in på plan och drämmer till målvakten????


Denne kille får det inte lärr nu....MFF ska  kräva honom på ersättning + att han  får nog gå under jorden ,byta identitet osv
Inte speciellt omtyckt om man säger som så


Johan ,min son va inne och kollade matchen och stod bakom denne "fubik"
Johan berättade hur allt gick till

I fortsättning så får väl åskådare stå bakom pansarglas och se matcherna

Annars dagen idag ser ut som följer

Har träningskläderna på....ska in och köra ett 2 timmars pass....ärende på stan,dusch och till jobb

Börjar kl 15 och slutar 8:30 imorgon

Ledig sen tills på Måndag


Besök i Lomma hos Josefine igår

Passade då på att in på LIDL och handla
Det blev bl.a deras goda yoghurth som jag älskar

Förrästen...Imorgon,Torsdag kommer den att kosta endast en tia
Skitbilligt och jag ska köpa på mig ett gäng

Perfekt lite mellanmålKöpte även deras goda potatissallad som jag tycker att det är den godaste köpa potatissallad jag smakat

Till det kycklingburgare

Detta brukar vi ha med oss som lunch när vi besöker stranden
Perfekt lätt och gott

Isch och tvi vale till alla sandiga smörgåsar

de går bort

Grilla med engångsgrill e oxå ngt vi brukar göra på beachen

Här en bils på potatissalladen o burgarna iallafall

Under(!)40 kr och middag för 2-3 persNu är klockan prick 8:30 och jag ska ge mig iväg


puss och hejdå

Regniga Tisdag

Usch så tråkigt med regn
Jag som skulle cykla till Lomma....NOT!!!!


Funderar på en weekendresa till Polen
Varit där flera gånger och åkt med "Calle" som har denna resan

www.team-polen.com

Kolla in vilka bra priser inkl.ALLT


Idag hoppas jag att vaktis kommer och fixar resten av badrummet så vi kan få iordning här hemma....Gud så drygt det varit
En hel månad i röra här hemma


Har löshår jag aldrig användt...äkta löshår på clips som jag tänkte sälja men nu när jag tog fram det så tänkte jag att nej...det är ju riktigt fint och kan vara kul att använda det
Jag har haft sådant förr

Jag har testat allt möjligt....keratinvax.flätat i,tejpmodell men aldrig testat clips

Bästa med clips är att man tar det på sig när man känner för det och av när man vill

Smart grej!!!!


Fått till på citykliiken här i Lund

Har fått broskknutor på 2 av mina tår och jag tycker att det e så skitfult
Ska be dem ta bort det

Det är ett litet ingrepp och det blir superfint

Ja sånt skit kommer me åren
Nu ska jag fixa till mig och iväg..........

Jobbar 14:30-21:45 idag...Ses ikväll......Pusspuss

Nyduschad & insmord

Nyduschad & insmord

Slutade jobb  22.
Cyklade hem i full karriär....Skönt att vara hemma


Varit på IKEA en sväng idag

Käkade bl.a dagens där


Inhandlat mest lite småprylar

Ny lampa till köksfönstret texlite korgar att stoppa allt "skit" man samlar på sig,blomkrukor och lite sånt smått


Var på GLITTER innan i förmiddes....handlade bl.a ett hårsmycke eller vad man ska kalla det

Knuthjälparen


Trenden med den höga knuten fortsätter och det är en frisyr som passar alla. Snyggast fixar du den med Knuthjälparen. Kamma/platta ut håret rakt. Kamma håret bakåt och trä in håret i öglan. Rulla upp håret som när du rullar upp det på en spole. Vik runt Knuthjälparen och haka i krokarna i varandra. Voila, knuten sitter som berget! Variera looken genom att sätta knuten högt, lågt eller på sidan. Styla med diadem eller hårspännenAnnars en lugn dag ...Klockan är 23:45 och jag är jättetrött och ska sova

Det blir cykeltur till Lomma imorgon....jobba 14:40-21:45


Godnatt min fina bloggläsare

Kolla in videon här....haha,,,,visst e den goSöndagkväll

Dagen mat bidde lövbiff,pommes,sallad och Pontus goda hemmagjorda creme fraiche sås

Har NU bestämmt mig för att allvarligt ta mig i kragen och sluta äta skräpmat
Ja jag vet jag sagt/skrivit det förr...men nu jäklar!!!

Det får höra till helgen...inget annat
I veckorna endast nyttigheter
Färdig mat på min tallrik

Till maten ett glas rose´vin från bag in boxen jag köpt på taxfree

Smart box me´vitt vin på ena sidan o rose´på andra
Me like
Pontus fick en efterrätt me´....som jag stod över

Snälla Björn kom och lämnade ett bälte som jag kan ha på mig nu när jag har ryggont

Håller tummarna hårt hårt att den hjälper

Go´natt sötaste du

En ny orörd vecka väntar

Spännade spännandeSäljes och köpt!!!

Vårt matrumsmöblemang säljes för 200 kronor
Vet du någon så hojta till
och vi har köpt detta från www.blastation.se
Ajajajaj....ryggskott???och Söndag!!!

Inte brutit ut riktigt än....men snart!!!

Mitt årliga ryggskott!!!Började känna av den igår och det blir bara värre o värre

Ska få låna ett bälte av Björn som kanske tittar hit senare


Annars idag....Lugn Söndag

Promenerade bort till NOVA (stort köpcenter här i Lund)innan.
Tar exakt 20 minuter att gå och det kändes riktigt gott i ryggen då

Inom nyöppnade LIDL här i Lund

Skulle städa solariet men det får vara idag annars smäller ryggen garanterat

Likaså träningen får vara

Björn kom imorse....hjälpte till att skruva ihop vårt nya badrummsskåp

Hela är inte ihopskruvat änKommer att bli superfint när det kommer på plats

Även en hylla köpte jag på IKEA som jag tänkte vi skulle ha lite fina handdukar påDu får se sen när allt är på plats,,,,hihi

Än så länge är det fortfarande mer eller mindre katastrof i badrummet


GGGgggrrrrr....hade hoppats och trott det skulle vara klart tills jag kom från TurkietHuller om buller me andra ord!!!!


Pontus ,Sixten och Gustaf "steker" på Pontus rum
  Haha.....Pontus med det "berömda" fingret
Köpt lite blommor till vår balkong och fler ska det bliSka sälja vårt köksmöblemang för 200 kr
Så vet du ngn så hojta

Vi ska ha ett barbord och nya barstolar istället


Nu ska jag fixa käk............


Kolla in nästa blogg så får du veta vår smarriga Söndagsmat

Och vinnaren på fototävlingen blev Anna!!!!!

Jag och kaffehörnan har haft en fototävling ihop

Nu kommer vi att presentera vinnaren och hur många röster deltagarna fick

Ett stort grattis till Anna som hade bild nr 2 i tävlingenhttp://annamarialarssson.blogg.se/


Bild 1: 3 röster
Bild 2: 42 röster / vinnaren
Bild 3: 12 röster
Bild 4: 7 röster
Bild 5: 3 röster
Bild 6: 4 röster


Jag och kaffehörnan som har hållit i denna tävling, riktar ett stort tack till er deltagare som viljat skicka in en bild.
Vi tackar också till alla er som viljat stöttat den bild ni gillat bäst

Till Anna som blev vinnaren kommer att få ett usb minne på 4 Gbnajz najz

Berättade jag ju att jag e tosig i denna låten....hihiHaft en najz najz Lördag eftermiddag

Det blev motorcykelåk mot Smygehuk,,,,Sveriges sydligaste udde

Tjusig sak eller hur


Det blev en go smörgåstårtebit på Smygehuks hamnLite goa bilder därifrån....Vassego´

Efter mitt hårda träningspass...ja då e jag värd denna

Hamnen....såååå göttans eller hur........som bomull för hjärtatLiten promenix på kanten
 en siesta
  alla njöt av sol & glass

även t.om jag,o)))

 This famous glasskioskSå mysigt me alla motorcyklar
Sen mot småbåtshamnen i Ystad


  Åkte egentligen till Ystad för att besöka KITTY´s bänk

Kitty är en tjej som låg på avd.64 samtidigt med Pontus men tyvärr gick bort i sin sjukdom

Ni minns kitty....där hennes fina syster hade Kittygala för henne för ett tag sedan

Denna bänken är för henne

och den kan du besöka i småbåtshamnen i YstadSvensk underbar Sommar  Kolla in den läckra bilden jag tog...Polenfärjan och de goa ankorna

och här har jag lyckats fånga flugorna där de har fest på måsarnas bajsrest....haha.....shit pommefrite så vitsig jag e

Väl hemma så bidde det klart en iskall cider och en uppdatering av min blogg

men innan dess fixade jag käk åt Pontus & kompisen Anton
 som ska till Helsingborg ikväll på bilträff


Det bidde kyckling i curry & pommes

Jag är så sugen på att ut o dansa ikväll.....får se vad det blir

Vad ska du göra ikväll?

Så jäkla bra

Denna har fastnat på min hinna nu och den spelas om och om här hemma..jaaaaadå


Har fått förfrågningar om vårt badrum och bilder...Det kommer...De är inte färdiga än....GGgggrrrr...jäkla tid det tar


Tummelisa....vägarna var kanonbra från flygplatsen till hotellet
Bussturen tog i,5 timme men bra vägar hela sträckan

Härliga härliga supergoa Lördag

Skulle ringa och väcka Björn kl 8
Vi ska iväg och träna

Jag var lite rädd att jag kanske inte skulle vakna tills dess.Ville inte sätta larm på min telefon för jag tänkte att jag skulle sova tills jag vakxnade

Var såååå supertrött igår hela kvällen

Träningen igår blev plågsam eftersom jag var så trött...men skam den som ger sig....jag körde ett 1,5 timmes pass ändå


Klockan 7 imorse ville inte Sixten att jag skulle sova mer......han gjorde allt för att jag skulle vakna och sådant han vet att han inte får göra gjorde han....som tex upp på bordet och välta ner saker och springa runt och spela fotboll med det

Så det var bara att masa sig upp

Det var ju bra för jag har hunnit köra 2 maskiner tvätt,dammsuga,torka golven och städa toan


Skönt

Klockan är nu 8:27
Björn är här om 30 minuter

Vi ska käka frukost på stan,träna,hem och duscha sen blir det åka motorcykel hela dagen

Ikväll grillar vi

Pontus körde till kompisarna i Löberöd igår och kommer hem idag

Slänger in en bild på mig & min fostermamma som jag tog första dagen i Turkiet


mitt gudbarn käkar surt...hihi


Önskar dig en underbar Fredagkväll


Med denna låten vill jag önska dig min bloggläsare en underbar Fredag

Denna låten bär jag många minnen med...Minnen är härliga för de har man livet ut och ofta när jag sitter ensam kan jag sitta och tänka tillbaka till livet som varit.....
Härlig Fredag

Gjorde mina ärende i stan.........

Det blev bl.a body butter & mascara från BODY SHOP


Lunchade med pamela ,Marquin & Felippe i stan

Marquin sov sin middag

Det var så mysigt att träffas.......Jag cyklade sedan bort mot Malmborgs för att handla....Min tanke var att jag skulle laga ngt gott att äta till mig & Pontus
Fyllda lövbiffar tänkte jag och ngt göttans till det...Men Pontus & kompisen Simon har kört till  Löberöd så jag har just varit och käkat på Asian express


Björn kommer strax
Då ska vi dra till träningen

Kanske hem till Pamela ikväll Imorgon ska jag fika med min goa vän "Rimpan" som jag kännt i 23 år snart...Ska bli mysigt.....'

Fredag morgon och beställningVärde 1800kr, innehåller:
Clean Shower Fresh EdP 30ml
Clean Warm Cotton EdP 30ml
Clean EdP 30ml
Clean Outdoor Shower Fresh EdP 30ml


Lager: Finns i lager

495  SEK
Rek. pris 1 800  SEK
Du sparar: 1 305 SEK

Dumb Blonde -  TIGI Bed Head
Shampoo 750ml, Conditioner 750ml

Schampo för alla hår som är trasiga, söndriga & överpreparerade. Proteiner som bygger upp & stärker ditt hår. Ger även håret fukt & näring. Fungerar lika bra på blonda som mörka hår. Färgbevarande & UV-skydd.

Det här proteinrika balsamet bygger upp ditt skadade hår och ger en mjuk, len känsla. Ger fukt och näring till håret. Färgbevarande och UVskydd. Kan även användas som inpackning.


Lager: Finns i lager

349  SEK
Rek. pris 848  SEK
Du sparar: 499 SEK
Miami -  Playboy
Deo Body Spray 150ml

Playboy Miami is sexy, lustrous and sensual. Passion for life is shown in a pleasant mixture of bergamot with green vegetable, apple and ozone. A heart is dominated by rosewood, along with jasmine and cyclamen, while a base attracts attention with amber, musk and cedar, which leave a magnetic scent on man's skin and charms the gentler sex in a seductive way.

Lager: Finns i lager

49  SEK
Rek. pris 140  SEK
Du sparar: 91 SEK
Ibiza -  Playboy
Deo Body Spray 150ml

Ibiza is a new fragrance inspired by heavenly nights on the island of Ibiza. Top notes are luminous and fresh, composed of lemon, kiwi, mineral water and currant. A heart of the composition incorporates lavender, tarragon, artemisia and green leaves, while a base adds black tea, suede, beech and nutmeg.

Lager: Finns i lager
49  SEK
Rek. pris 140  SEK
Du sparar: 91 SEK
Ice Instinct -  David Beckham
EdT 50ml

David Beckham Ice Instinct är en modern och sofistikerad doft. De kontrasterande elementen gör att den passar vid alla tillfällen. Den kryddigt gröna doften är en skarp och iskall blandning med ett aromatiskt hjärta och förförande sexiga basnoter.

Lager: Finns i lager

159  SEK
Rek. pris 249  SEK
Du sparar: 90 SEK


gick upp 6:45
Sovit som en prinsessa i min renbäddade säng

Fixade mig,gjorde frukost till Pontus
Stekt bacon och äggröra

3 ägg,1 dl vispgrädde,salt & peppar

Kollade mailen...ooops...att man e´så poppis;o)))Inte den lilla skörden precis
Efter det gjorde jag en beställning från mitt favoplace  www.nordicfeel.se

Ovan kan du se beställningen

OM du vill ta del av detta så är dagen IDAG sista da´n att beställa  till detta kanonpris

CLEAN parfymerna e´bara såååå underbara

Luktar som om du just stigit ur duschen och de varar hela dagen

Ska strax ut och göra Lund

Klockan är 9:02
Kl 10 ska jag stå utanför THE BODY SHOP och inhandla ny mascara

Vad ska du hitta på idag?Min Turkietresa 12/5-19/5

Haft en kanonskön vecka i Alanya Turkiet

Kom hem i eftermiddes

Pontus & Björn hämtade migLite bilder


Vårt rum på HOTEL ORIENT PLACAInkvartering på rummet av min Fostermamma BirgittaUtsikt från rummet
Jag på hotelletTurkisktbad gjorde vi dag 2....Helt underbart

Här pysslas Gittan om
Sen var det gott med ett glas vin

Här tvättar "gubbarna" sina fötter innan de ska in o be
 och deras öl smakar inte illa;o))

En dag åt vi riktigt gott i en kanonfin restaurnag där vi blev behandlade som Prinsessor


Till kaffet en go baiyles

En dag åt vi med en av Gittans vänner Per & MajLis som oxå åkte på samma resa som oss

Kanongoa människor  Vi var några stycken som umgicks på kvällarna....JättetrevligtSol,bad och semester
 Alexander Rybak befann sig även på vårt hotellDu vet han som sjunger denna underbara låt
Båtresa en dag

  Männen stod på stranden och hade maten klar åt oss


 och kvinnorna gjorde pannkakor
En dag promenerade jag in till city
12 km enkel tur

Givetvis promenerade jag hem oxå

Lite bilder jag tog på vägen

  Gym  fanns uppsatta lite varstans...Häftigt tycker jagÄven cyklar man kunde hyra

  Djuren tänker de oxå på  och sedan framme vid hamnen...kanonfint


 Sol och bad...i massor.....

Zoomade in och fick detta kanonbra fotot  Lunch en dag på beachen

Haft det riktigt gott.......Fått många nya vänner såsom Turkiska som Svenskar och planerar redan ny resa dit i Sommar redan


Väl hemma så läser jag alla goa kommentarer jag får i min blogg....tack fina ni

Sen finns det ju dessa svartsjuka kvinnor som man aldrig kommer ifrån...haha.....En och samma människa skriver då o då en komentar och det luktar svartsjuka låååånga vägar...Det bjuder jag så gärna på

Björn mitt x och även mina vänner säger att ´jag är ett hot för denna kvinna och jag har min aning om det kan vara


Med ip adress IP: 217.72.48.80


Jag lägger inte ut människans komentarer för att jag anser inte att denna människa är frisk

Alla bloggare har ngn läsare som stör sig och faktum är att dessa människor oftast är de som är våra största följare;o)))


Nu är klockan mycket och jag ska sova......Lite mer om ditten o datten kommer imorgon......Godnatt finaste du

On my way

Godmorgon mina fans;-) Klockan är 06.27 och jag sitter på flygbussen mot Sturup. Jisses så smidigt,99kr fr.Lunds C-Sturup. Kanon. Det viktigaste e nerpackat...bikini o träningskläder;-) Pontus har sovit hos kompisen Kim inatt.De körde ganska så sent fr.oss kim ska bo hos Pontus nu denna vecka som jag är iväg. Det blev en härlig kväll igår med grillning. Jättegott! Nu ska jag vila ögonen 15 min innan vi är framme på Sturup. Kl 9 lyfter vi fr.Svensk mark. Puss min goaste bloggläsare

semestern e´näraKlockan är 14:23....Ojojoj....vicket ös jag haft hela dagen och än är det inte slut


Kl 9:15 hade jag en tid på Sophia kliniken här i Lund
Såg att affären mittemot dem har halva priset på ALLT...jag är sugen på ny matta till vårt vardagsrum


Lite småärende sen i stan


sen tog jag & Pontus en lättlunch i stan på Lunds falafel & grill


MUMS säger jag bara


Igår kväll la jag kött i marinad

Pamela & Marquin kommer hit idag och grillar tillsammans med oss


Köpt lite gosaker till det me gjorde jag & Pontus nu när vi var i stan¨'

Köpt bussbiljetten som ska ta mig till Sturup imorgon bitti....Wiiiieee....som jag längtar

Hade ju egentligen velat ha Pontus med mig....men snyft....nu blir det ju inte så

Kolla in vårt badrum som snart är klart..Imorgon blir det klart...


Hade hoppats på att det skulle varit klart innan jag åkte på semester så jag hann att få iordning...men får se till att fixa det när jag kommer hem......OM....inte Pontus gör det klart....fniss fniss

Ska ner till stan nu och möta upp Pamela.....


Ses senMitt gudbarns Marquins dop-Valborg i Lunds domkyrkaPappa Milan,mamma Pamela,jag,Marquin och prästen
 Morfar & Marquin
Mormor,Marquin & Morfar


Tisdag 10 Maj

Hej alla underbara läsare!


Längst ner har jag även gjort småbilder av alla deltagarnas bilder

Jag och kaffehörnan körde igång en fototävling och temat var VÅREN.Flest röster vinner så klart


Nu är det dags att utse finaste bilden.

Nu är det upp till er läsare att utse den finaste bilden enligt er.


Gör så här:

Titta igenom alla bidragen.

Skriv en kommentar vilket nummer du lägger din röst på.

Ni kan rösta fram till 19 Maj 24.00

Då önskar vi alla Lycka Till

Vinnaren kommer få detta usb minne på 4 GB
http://hemmapalandet.blogspot.com/
http://annamarialarssson.blogg.se/
3http://felicialangstrom.blogg.se/
http://mormormu.blogg.se/
5http://bibbisliv.blogg.se/


6


http://lillrikas.webblogg.se
Har jobbat idag...Det blev ett långt pass med början kl 9 imorse då vi hade möteBörjade sedan att arbeta kl 15-22 egentligen men kompade ut ett par timmar innan för att umgås med Pontus tänkte jag


Han satt och kollade film då jag kom hem och hade en bra bit kvar så jag tog på mig träningskläderna och sprang hälsans stig på 6 kmUnderbart efteråt och jisses så många jag mötte på vägen

Alla jagar för en strand kropp


Imorgon är en fullspeckad dag

Ärende på stan i några timmar,städa solariet,handla och sen mot sen eftermiddag kommer Pamela & Marquin och grillar
med mig & PontusJag har lagt kotletter i marinad
Inte bestämmt än vad vi ska ha till
Tips???Kvällen avslutar jag med träning på Gerdahallen


Vad gillar du min kryddhylla jag köpte på IKEA

Jag själv tyckte att det blev riktigt bra

På Torsdag morgon kl 6:10 tar jag bussen från Lunds central till Sturup

Där inväntar jag min Fostermamma "Gittan" och efter att vi checkat in ska vi starta vår en veckas semester tillsammans med att fira den med en go drink på Sturup....hihi


Klockan 9 lyfter planet mot Turkiet och Alanya

Ska bli superskönt och nu känner jag verkligen att jag är i behov av denna semester


Jag har haft  mycket mycket runt mig som jag bara vill släppa och få positiv energi

Jag hoppas att komma hem till 2 goa glada ungar...Just nu kan jag känna att ett break mellan oss är i stort behov

Det känns som om vi just nu promenerar på varandras nerver och det tar skit mycket på energin.


Min iallafall!!!
Nu e det
JAG som ska bli uppassad och inte jag som ska passa upp!!!
Det kommer att bli nyttigt att vi slipper varann i en vecka nu
Givetvis kommer jag att sakna ihjäl mig efter Pontus & Johan men att sakna en person är nyttigt

Man måste ibland komma ifrån varann för att inse hur mycket man betyder för varandra

Nu är klockan 00:09 och jag e sketatrött som de säger i Göteborg

Ska sova nu


Puss och go´nattSlut som artist

Slutade jobb 10 idag
Cyklade hem ,slängde av mig jobbe-väskan.På cykel igen och mot LommaEn del ärende där och sen på cykeln igen
Mott Lomma zoologiskan
Inhandling av kattsand...den bästa ever.EVERCLEAN!!!!Min fullpackade bike
Motvind hem....Bra träning för rumpa & ben

Det har idag blivit en cykeltur på 3 mil

Väl hemma så möttes jag av hantverkarna som "meckar" i vårt badrum


Jag slängde på en kopp kaffe och lite foder i magen.......så ringer telefonen

Det var goaste Pamela som undrade om jag hade lust att komma ner till stan och träffa dem....Pamela & Marquin


Ge mig en halvtimme sa jag.....så kommer jag

Måste bara få lite nervarvning
Johan(sonen)kommer efter jobb
Ska bl.a käka här
Jag har ännu ingen aning om vad vi ska äta

Tänkte först vi skulle grilla men pallar nog inte......

Senare ikväll i nästa blogg få du veta


Igår var jag på IKEA

Handlade nytt badrumsskåp,en hylla till badrummet,kryddhylla,lite växter till vår balkong
Ska bli najz att få upp detPuss så länge min fina blogg vän

Söndag 8 Maj
Kan inte lyssna mig mätt på denna


Den e ju så go...Vad tycker du?


Idag Söndag...en underbar solig sådan....händer det en del saker innan jag börjar arbeta kl 17 idag


Ska strax till NOVA=köpcenter här i Lund

Köpte skor på HM som jag måste byta till större stl
Visst e de riktigt snygga.....

Vårt badrum blir färdigt i veckan...Kolla in det nu

Ska även till IKEA och inhandla nytt badrumsskåp idag

och dessa 2 vi haft ska kastas idag

Tack Björn 


för att du ställer upp och hjälper till

Björn är min barndomskamrat,min x man och min bästa vän


Dessa skåpen ska kastas idag...snart....så fort jag  klart


Kl 14 kommer Pontus hem från Löberöd där han varit hela helgen

Då ska vi träna....Det går i ett här....fniss fniss

Klockan 17 börjar jag att arbeta

Jobbar till 9:30 imorgonNajz Lördag

Helt underbar Lördag


Började morgonen med frukost på Espressohouse sedan vidare mot träningen


Funderar på att hoppa på detta.......E´du me´?
En hel del utmaning

Tränade 1,5 timme,hem till dusch,ner till stan igen och shoppade lite kläder som jag ska ha när jag åker till Turkiet


Handlade på Vero Moda & på Pieces


Björn kom vid 13 tiden....Nu jäklar ska det bli åka Harley

Vi drog till Helsingborg....

Vrålhungriga båda 2 så vi käkade på mitt favoställe.....


och min favorätt e´Pad Thai....mums säger jag baraSen blev det en siesta på 30 minuter i solen....låg där och bara njöt av stadsbruset

Tog en promenix till BOKIA....jisses så mkt coola prylar de har.....BOKIA ligger påKolla in dem coola brillorna jag köpte till Johan,Pontus & Jonathan

29 kr stycket
De hade massa roliga saker...Kolla in detta bara
Miniatyrgitarrer
kolla in detta.......duschtvål....så läckert och en perfekt present

 Duschtvål i form av Gin & tonic

Mycket mycket har deGivetvis åker jag aldrig till Helsingborg utan att besöka PISTAHIA
Härligt väder så vi satt ute o fikade.........Dem har allt du kan tänka dig på PISTACHIA

Kolla studenttårtan

  Här en apparat där det rinner ljus & mörk chocklad....mmmmmumsens
bakelser

  Sallader,baugetter kakor

Har även hunnit besöka mina päron i deras Sommarstuga i Ringjsön

'

Det har varit en ljuvlig helg
  Som avslutades med matjesill med tillbehör
Imorgon blir det frukostbuffe´på hotell Lundia
95 kr och ät en underbar frukost


Avslutar denna Lördan nu när klockan är 23:26 med en kanonlåt med Danne Stråhed


Godmorgon Fredag och vidriga huvudvärkSovit urdåligt inatt...eller med andra ord inget alls

och det blir inte ett dugg bättre av att hantverkarna kom kl 7:30 imorse och borrar ja så in i hellsefyr att de borrar så det låter i hela huset OCH in my head

De borrar inte i väggar....nej i vårt stengolv så då kan du ju gissa hur det låter

Ute är det underbart väder=kärlek!

Pontus sa i morse att det skulle bli kanonfint väder i helgen....Tack för det!


En jättetråkig sak är den att Gustaf pinkat i Pontus sängVilket betyder att om han fortsätter så måste vi avliva honom och det kommer att göra sååååå ont i mitt & Pontus hjärtaDu som inte vet så har Gustaf haft dessa problemen innan och jag har lagt måååånga tusen på honom....Vi har haft honom i 6 år och vi älskar honom mest i hela världen
Gustaf är väldigt speciell  

Från dag 1 då Pontus blev sjuk satt han kloss intill Pontus varje sekund var han än befann sig

Pontus & Gustaf har ngt speciellt tillsammans

Ber till det där där uppe att det inte är ngt allvarligt med Gustaf

Fått iaf nu startat 2 maskiner tvätt nu på morgonen
Tur att vi har det så bra att här oftast nästan alltid är ledigt så man kan tvätta

Det går ju inte att det luktar kattpiss i textilerna....sätter sig direkt om man inte tar bort det


Ger dig en helt underbar låt att fira in din Fredag & helg med

EN härlig start på helgen
Vad tycker du?Jag och kaffehörnan  startade en trevlig tävling för några dagar sedan Tema var VÅREN
4 st är med än så länge, men vi välkomnar fler.


wooow...tack Gustaf

Hej! Sari,första gg. jag tittat på en blogg:)
Jag tyckte mycket om den och den gav mig en hel del...om jag fick bli din vän skulle jag känna mig hedrad.
Tack! G


tack för ett fint mail på min blogg Gustaf.....Såklart du får bli min vän
Sådana får man aldrig för många av.


Jobbat till 22 idag
Haft en bra dag på jobb
Vaknade och kände mig så off......Vet inte varför...men faktiskt blev det mycket bättre efter kommit till jobb
Träffat sina arbetskamrater och pratat om ditt & datt


Hade bra fräs på cykeln när jag cyklade hem....Wiiiiee.....så fort det gick


Haha.....du ska se mig när jag racear på i stan på min bike

Nu är klockan 22:58

Börjar arbeta kl 15 imorgon och har natten men innan jobb imorgon har jag i vanlig ordning massor att stå i så nu är det sova som gäller


Natti natti
Torsdag 5 Maj & stor regnbåge

GodmorgonTittar ut genom fönstret.....Ska till Bjärred nu på morgonen och min tanke(!)var att cykla...men ska det bli regn eller sol idag???

Oj vilken häftig regnbåge vi har på vår himmel idag
Träffade Pamela & Marquin igår

Pamela köpte bl,a ett par supersöta Sommar Havanianas åt Marquin


Kolla in dem...Visst e de såååå goa
De är köpta i en barnbutik här i Lund som ligger på Södergatan

199 kronor

och ja du vet.....Marquin sken ikapp med solen

En annan butik där de säljer jättemycket Vikingasaker har de 20-50% rabatt

De har allt!!!

Smycken,broscher,väggprynader,masker....ja allt du kan tänka dig i Vikingastil  Gullregnsvägen(mitt i stan)ligger denna butik

Klicka på länken så ser du en del av deras sortiment

http://www.vikingkristall.com/sv/

Tränade igår kväll ett pass på 1,5 timme

Känns gott
Idag hinner jag inte men imorgon är jag på igenIdag,Torsdag ska jag arbeta 15-22

Har även min jobbehelg(Fredag & Söndag) men ledig Lördag

Eftersom det inte blev av med IKEA igår så har jag bestämt en ny dag
Lördag


Björn hjälper mig att köra mina 2 gamla badrumsskåp till tippen


Nu är klockan 07:17
Ska väcka Pontus som börjar skolan 8:30

Ses ikväll
Godmorgon Onsdag och hela världen

Sovit si sådär....kan inte sova när det är ljust i rummet
Har inga persienner så jag ligger med ögonbindel
På Lördag har Björn lovat mig att skifta persiennerna i vår lägenhet

Jag har persienner i köket som jag tänkte flytta till mitt sovrum


Ska även kasta vära 2 skitfula skåp vi haft stående i badrummet


Någon som vill ha?
Bara att komma och hämta
Ska till IKEA på Lördag och kolla efter nytt badrumsskåp

Vill ha ett vitt,romantiskt,fräsch badrumsskåp

Får se om jag hittar något

Vad förvarar du alla dina "prylar" i ditt badrum?

Just nu vill jag bara att hantverkarna ska bli klara i vårt badrum så vi kan få iordning här hemma

I get nuts på alla saker överallt

Har flyttat in allt i mitt sovrum så vi slipper se det överallt

Strålande solsken idagoch det gillar väl alla


Jag är ledig från jobb idag...Har lite ärende på stan idag sedan träning

Min tanke var att jag & Pontus skulle se bia idag,men det verkar inte som om han vill det

Anledningen han gav var den att

 -tradigt att gå med sin mamma

Jaha....då får det väl vara tills jag hittar en annan partner,eller om jag går själv då


Jag som egentligen skulle träffa vänninan Marina men ändrade på det för Pontus skull.
Ska kolla med Marina om hon fortfarande kan ses då.....


Ha en underbar Onsdag

Vinkevink

Tisdag 3 Maj

Först ett tack till er som stöttat och skrivit ang Björns(Pontus kompis) olycka som hände Valborg då han omkom

En liten rättelse.....Han var ensam i bilen.....Fel i tidningar

Igår var jag verkligen off på jobb.....Tänkte mycket på Björns familj och vänner om hur svårt de har det och tanken att Björn denna unga kille på endast 17 år dog alldeles ensam

Fruktansvärt
Jag blir väldigt illa till mods när sådant händerSlutade jobb 8:30 imorse

Cyklade hem....Mös med Sixten & Gustaf som varit ensamna många timmar

Sedan gick jag ner mot solariet och städade det.....Vet du....jag kanske ska ta över solariet.....Vill jättegärna men inte bestämmt mig än.....men det lutar åt att jag gör det


Träffade Pamela & Marquin sen

Jag var jättehungrig och det blev en falafel på mitt favoställe

Goa Marquin var på strålande humör i vanlig ordning


I Lund mittemot solariet på Stora Fiskaregatan har de öppnat en Thailändsk butik med Thailändska produkter


Åk in och besök det

Kolla namnet....sari Sari Store..me like....hihi

Jag handlade mina favonudlar.....en hel påse
Klockan är nu 17:36

Strax ska jag dra till träningenPumpa pumpa

Imorgon ska jag & Pontus ha en dag ihop då vi ska kolla på bia och käka en pizza någonstans.....Det ser jag fram emot

Vi har inte bestämmt än vad vi ska se

Förslag???

OBS.-du glömmer inte min och kaffehörnan tävling som avslutas 8/5......

I Fedags startade jag & kaffehörnan en tävling ihop


Fototävling Tema VÅRENÄr det någon som kikat in på den, vi bloggare fotar mycket och delar med oss.
Det är bara att anmäla sig, vi lägger upp bild och bloggadress sen.
Klicka på bilden nedan, så kommer ni direkt till tävlingen


NI MISSAR VÄL INTE DENNA CHANS, SÅ MASSA FINA FOTOGRAFER UTE I LANDET

Första bidraget in, kommer att få vara överst bland tävlande
  Fototävling Tema VÅREN
Är det någon som kikat in på den, vi bloggare fotar mycket och delar med oss.
Det är bara att anmäla sig, vi lägger upp bild och bloggadress sen.NI MISSAR VÄL INTE DENNA CHANS, SÅ MASSA FINA FOTOGRAFER UTE I LANDET

Första bidraget in, kommer att få vara överst bland tävlande
. Fototävling Tema VÅREN
Är det någon som kikat in på den, vi bloggare fotar mycket och delar med oss.
Det är bara att anmäla sig, vi lägger upp bild och bloggadress sen.NI MISSAR VÄL INTE DENNA CHANS, SÅ MASSA FINA FOTOGRAFER UTE I LANDET

Första bidraget in, kommer att få vara överst bland tävlande


Till slut en låt till dig från mig

Jag blir så supergla´av att höra denna


R.I.P BJÖRN(Pontus kompis)

En av Pontus vänner körde ihjäl sig Valborg utanför  Löberöd med sin epatraktor

Med sig hade han 2 kompisar men dessa klarade sig
Mina tankar går till Björns familj,släkt & vännerMåndag 2 Maj och BinLaden död

Obama: "Rättvisa
har skipats"

Obama talade till det amerikanska folket - om att bin Ladin är död.

– Rättvisa har skipats, sa presidenten.

Ett stort jubel råder just nu utanför Vita huset.

President Barack Obama talade till det amerikanska folket klockan 05.40 i morse.

– Förra veckan beslutade jag att vi hade tillräcklig information för att genomföra operationen, sa presidenten.

 

"Vi har aldrig glömt"

Obama tackade i sitt tal männen som genomförde operationen, och kallade dem "patrioter med ojämförligt mod".Till familjerna som förlorade anhöriga under 11 september-attackerna sa presidenten: "Vi har aldrig glömt er förlust".

Han påminde också om att USA sedan attackerna för snart tio år sedan vidhållit att "hur länge det än tar, kommer rättvisa att skipas".

President Barack Obama avslutade sitt tal med:

– Må Gud välsigna er. Må Gud välsigna Amerika.

 

Jubel utanför Vita huset

När ryktet om Obamas stundande tal spred sig strax innan 5 i morse svensk tid växte människoskaran snabbt utanför Vita huset, från ett drygt 40-tal till tusentals.

Jublet är ihållande och starkt utanför Vita husets gräsmatta, visar bilder från tv-kanalen CNN.

Många sjunger på den amerikanska nationalsången "The Star-spangled banner" och Queen-låten "We are the champions," rapporterar NBC News.

Tusentals vid Ground zero

Folk hurrar, jublar och sjunger amerikanska nationalsången även vid Ground zero i New York, platsen där tvillingtornen föll efter flygplansattackerna.

Många gråter, applåderar och viftar med amerikanska flaggor.

Skärpt säkerhet

Med risk för respons på dödandet av bin Ladin, uppges säkerheten inom USA skärpas just nu.

Amerikanska medborgare utomlands, i länder med islamistiska grupperingar, uppmanas hålla sig i närheten av sina hotell och undvika folksamlingar, enligt BBC.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article12961323.ab
Till trevligare saker
Dopet i Lördes/Valborg gick jättebra....

Bilder kommer senare...Fotograf Lotta håller på och grejar med dem

Tack Lotta för att du var så supergullig och ställde upp

Efetrsom Lotta var med så tog inte jag med min kamera men tog ändå ett par bilder med min telefon,........

Kolla in tårtan.......
 Självklar gäst..Felippe,vän och arbetskamrat och Pamelas bästa vän

Pamela öppnar presenter som Marquin fick,,,,Milan pappa till Marquin står med Marquin i famnen...kvinnan i svart skinnjacka är Milans mamma

Här Anna med sina 2 pojkar
Anna är Pamelas och min arbetskamratMarquin var så snäll hela tiden..skötte sig galant!

Efteråt samlades vi och åt och drack gott


På kvällen blev det utgång till Swing inn med mina goa vänner...Hade jättetrevligt

Johan(min son)och hans 2 kompisar kom på besök en kort stund
De skulle fira Valborg tillsammans på Slagthuset i Malmö

Här Filip(den mörka killen)och Johan
Filip & Johan har kännt varann sen de var barn

Igår kom Pontus hem från att ha varit i Löberöd hela helgen

Hans vänner May & Hampus kom oxå och givetvis hade de döttern Haley med sig..och jag bara älskar denna goa tös
Visst är hon superdupersöt
Nu är klockan 07:50 och jag ska cykla till träningen

Börjar arbeta redan kl 12 idag och slutar 8:30 imorgon

Ska luncha med Pamela & Marquin imorgon...Ska bli mysigt

På Onsdag ska jag och min vännina Marina ses......Härliga dagarRSS 2.0