Home sweet home

Äntligen hemkommen
Klockan är 12:13 och jag har inte varit hemma sen 8 igår morse

och jag är helt slut nu....Tror det beror på att jag lämnade blod igår....Jag brukar vara liteb trött ett par dagar efter,,,men det e smällar man får ta;o)

Jag gör ju en jätteinsats och det känns underbart

Lämnar du blod?
Gör det!Innan jag lämnade blof igår så var jag på EGO här i Lund och fick ansiktsbehandlig,,,,men var inte alls nöjd

Tycker det var en "sjabbig" miljö,trångt utrymme där behandlingen utföres....

Vill känna mig välkommen direkt när man kliver in


 


Vill känna lugnet,doften av lugn o harmoni....du vet lite av spa doft.....Vill känna lyxet av att man ska lägga sig ner och bara få bli ompysslad

OCH det gjorde jag INTE på EGO och kommer INTE att gå dit fler ggr

Däremot kommer jag att fortsätta att gå inne i Malmö på deras huvudkontor EXUVIANCE som ligger på Lundavägen vid VärnhemstorgetDet ska jag unna mig en gång i månaden och jag brukar ta klassisk ansiktbehandling....

Klassisk ansiktsbehandling

Det finns ingenting som är skönare och mer avslappnande än en hederlig ansiktsbehandling. Gammal hud avlägsnas och ansiktsmuskler masseras. Huden får både liv och lyster efter en behandling och man känner sig som en ny människa.

Hur man mår inuti kroppen avspeglar sig ofta i ansiktet. Ser huden livlös och trött ut så kan det bero på att man äter fel, stressar, sover dåligt, röker, rör på sig för lite m.m. Listan kan göras lång!

En ansiktsbehandling gör inga underverk men det gör väldigt gott för själen. Fortsätter man att sköta sig så är man en bra bit på väg! Hur går en behandling till?
Hud terapeuten tar emot dig och önskar dig välkommen. Du får komma in i behandlings rummet där du får lägga dig på en bänk. Terapeuten går igenom med dig vad som kommer att ske under behandlingens gång.

Först så görs en ansiktsrengöring där smink och dagens smuts avlägsnas. Efter det så används en peeling där översta lagret av huden avlägsnas. Ansiktet ångas med en ångmaskin, i vissa fall så ångas ansiktet även när peelingen är på för att få bättre effekt. Ångan gör så att porerna öppnar sig och det underlättar när man sedan gör en portömning. Portömningen kan på vissa ställen göra lite ont men absolut ingen smärta mer behagligt ont. Massage av ansikte och dekolletage följer härnäst och nu så känner man verkligen hur spänd man är i viss ansiktsmuskulatur. Som avslutning läggs en mask för just din hudtyp och efter det så appliceras en ansiktskräm även den för ens egen hudtyp.

Hur ofta skall man gå på en behandling?
För att huden skall må som bäst och att det inte går så långt mellan gångerna så bör man gå var sjätte vecka. Mellan behandlingarna så är det bra om man gör peeling och lägger mask där hemma för att behålla fin lyster.

                                   dem är specialister på ansiktsbehandlingar med AHA & PHA, som bevisat motverkar och minimerar rynkor, hjälper mot acne/orenheter, ger jämnare och klarare hudton samt mer spänst – på ett skonsamt sätt! Med den senaste hudvårdsteknologin, läckra lokaler och proffsig personal kan vi erbjuda något alldeles extra för Dig och Din hud.

Exuviance används av hudterapeuter och hudläkare i mer än 55 länder. Det är enkel och effektiv hudvård som ger fantastiska resultat.

Vårda Din hud – använd effektiva hudvårdsprodukter!

Exuviancekliniken
Lundavägen 11
212 18 Malmö
Tel: 040-18 80 50

Det finns parkeringsmöjligheter på deras bakgård, infart från Vårgatan.
Ingång till kliniken är på Lundavägen.

Klicka här för tidbokningUnna dig det


Som sagt...så efter jag varit på GEO promenerade jag bort till LUNDAETAPPEN där jag lämnar blod
Kom till direkt och satte mig och nålen sattes in och allt gick som smort,men efter bara ett par minuter började jag må illa,det rusade i huvudet och jag blev kallsvettig...Detta har hänt en gång tidigare och nu vet jag felet


Jag kan inte bara komma in och sätta mig bums från att promenerat i rask takt dit och sen flyga upp i stolen och bli tömd på typ 4 dl blod

Det hjälpte snabbt när jag fick ett glas juice och de höjde benen lite.....så mådde jag kanon igen

Alla mina värden var perfekta och även blodtrycket

Bra försäkring att lämna blod
Efter att jag lämnat blod tog jag mig till mitt arbete och det slutade jag imorse
Nu är jag ledig fram tills på Måndag OM jag inte åker på att jobba x-tra på Lördag pga sjukdom på jobb


På Lördag ska jag och min vännina Annette ut och slå klackarna i taket

Micke,en kompis till mig kommer och "plockar" upp oss sen blir det en trevlig förfest hos en annan gemensam kompis till mig & Micke i Malmö

Anders som jag känt i många år


Nu ska jag njuta av kram med Sixten & Gustaf en kopp kaffe och sen bege mig ut i stan

Ska bl.a hämta ut bodybutter & duschtvål från THE BODY SHOP

Fick ett present kort därifrån för att jag började prenumerera på tidningen TARASmart va
Ses ikväll igen


Kommentarer
Postat av: Alexandra

bloggsvarsutlottningen ligger upp på bloggen nu :)

2011-02-03 @ 18:41:11
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0