Bytt bytt

Dessa jäkla telefoner som finns på marknaden...I get nutsVet inte hur många telefoner jag haft....x-peria,Nokia,Sony Ericsson,HTC...bla bla bla.......Är såååå trött på denna djungel av telefoner så nu i ren jäkla ilska av att den senaste jag hade.,,htc....är en hel jäkla data.....så på me jacka o skor så gick jag ner till PHONE HOUSE som jag nästan har som granne och dessutom är de superbra ,hjälpsamma och kanon.......Jag sa till tjejen som jobbade där att fixa fram ngt lätt till mig...inget avancerat men så att jag kan lyssna på musik,msn,sms,mms och facebook.......VIPS så hade jag en
Lyssna på Mozart i parken. Se roliga videosnuttar på tåget. Varva ner på ett sätt som passar dig. Sony Ericsson Elm™ klarar arbetet med glans också.

Mindre buller, mer röst
Världen är en bullrig plats. Med Sony Ericsson Elm™ behöver du inte längre skrika för att höras. Ljudskölden filtrerar bort ljuden omkring dig.

Ett grönare alternativ
Gör en insats. Visa att du bryr dig. GreenHeart™ handlar om att minska påverkan på miljön. Återvunnet plasthölje, inget bly och mindre kemikalier, e-manual, ultrakompakt förpackning och energisnål laddare: Sony Ericsson Elm™ är kort sagt ett grönare och hållbarare alternativ.KANONBRA!!!!!

Låt det regna.
Hämta lite luft. Vad gör det om himlen är grå? Lite regn skadar inte. Din Sony Ericsson Elm™ är stänksäker.SKITBRA!!!

Hitta vägen – aGPS
Aldrig mera vilse. Din telefon har inbyggd aGPS. Platsbaserade tjänster hjälper dig att hitta rätt. Eller lägg till platsinformation till dina bilder – använd funktionen för geotaggning.

Sök och finn
Bara välj Sök från vänteläget för att starta Google™-sökningen så kommer du direkt åt Internet. Använd Google™ Maps om du behöver en vägbeskrivning från dörr till dörr.

TrackID™ – musikigenkänning
Vad var det för en låt? Spela in några sekunder av en låt så hämtas låtnamn, artist och album till telefonen på ett ögonblick med hjälp av TrackID™ (drivs av Gracenote Mobile MusicID).

Mediaspelare
Njut av musik och video i den inbyggda mediaspelaren. Flera olika filformat stöds.

5 megapixel kamera
Dåligt ljus är inget problem. Använd blixten och ta fina bilder med 5 megapixel kameran även inomhus.

Vill du att personerna på dina bilder ska vara skarpa och klara? Med funktionen för ansiktsavkänning aktiverad fokuserar kameran automatiskt på ansiktet i sökaren.

Med fotobloggning lägger du ut dina telefonbilder direkt på nätet.

Telefonpaketet innehåller
Stereoheadset
USB-kabel
Minneskort MicroSD, 2GB
PC-mjukvara
Laddare
BatteriHelt perfekt och exakt i min stil


l


Anders ,min halvbror tar över HTC:n

Idag har jag haft en del ärende i stan...Vilket underbart väder

Det blev lunch på ASIA EXPRESS oxå....MUMSENS!
55 kr helt ok.....

Nu har jag lite att göra.
Ses ikväll igen

Kommentarer
Postat av: eym

hej, grymt fin blogg där ! :)

var gärna med i våran veckans blogg!

du vinner många länkningar och

du får betydligt mer med besökare!kram

2011-02-09 @ 20:20:08
URL: http://eym.blogg.se/
Postat av: Marina

Hej! Hur har du det på söndag? Jag ska eventuellt köra Micke till sin pappa på lördag så söndag hade funkat bäst för mig! Kramiz!

2011-02-09 @ 20:38:15
URL: http://marinaanilsson.blogg.se/
Postat av: Fnulan

Jag skulle ALDRIG ge bort min telefon, jag har en iphone 4 och älskar den!!!!!Allt bra förutom detta dumma telefonutbud?

2011-02-09 @ 22:33:14
URL: http://fnulan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0