Godmorgon Måndag




Besökt CITYKLINIKEN i morse och gjort det där laptestet





Onsdag ska jag riva bort lapparna och Torsdag får jag svar på vad jag är allergisk mot

Pontus hemma från praktiken idag.
Kass i magen...........

Annars vad händer en dag som denna....Kan du tänka...inte ngt uppskrivet i almenackan..........


Ja de vanliga sakerna som jag gör så gott som dagligen såsom städa solarie och träna ska ju göras.....

Imorgon är det kurs heldag på St:Lars
Lunds kommun har satsat 9 Miljoner(!!!) kr på denna kursen
Inte illa
5 kurstillfälle ska vi gå och varannan vecka....


Här kan du läsa om den
http://www.consensus-lund.nu/







Nu är det clementindax Hösten är för många en deprimerande tid. Det är så klart alltid trist när grillarna tas in och vantarna tas fram, men i mitten av oktober ersätts den försvinnande solen av en annan orangelysande företeelse, nämligen satsumas.



Ett clementinrecept passar väl bra då;o)))


Clementinerna har en frisk och kryddig smak. Förutom att de är en perfekt avslutning på julmaten är de vackra att se på....




Och....det tar endast en kvart att göra detta




KRYDDIGA CLEMENTINER


12 clementiner

Ingredienser

12 st 
1 st 
1 st 
3 st 
5 st 
0,5 gram 
                                      
3 dl 
9 dl 

Till servering

Tillagning

6 portioner

1. Skala clementinerna med en kniv och lägg dem i en konservburk av glas.

2. Dela vaniljstången längs med på mitten. Lägg i en kastrull tillsammans med övriga ingredienser utom clementiner och koka i 5 minuter.

3. Slå den varma lagen över clementinerna och förslut direkt. Låt svalna och ställ sedan kallt. Håller minst en vecka i kylskåp.

4. Ät clementinerna med lite av lagen och lättvispad grädde


Snart är det ju HALLOWEN...Vad ska du göra då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0