en vanlig dj-vla dag

SUCK:....finns det ngt tråkigare att lägga pengar på än att behöva köpa ett nutt dammsugarmunstycke????

NOT!!


Har nu haft det tejpat men silvertejp en tid men halå...då kan ju inte munstycket röra sig som det ska.............

Näminsann.,...i soporna med eländetRegn och blask väder

Vill tillbaka till sol & värme


Planerar redan ny resa men då kommer det att bli en träningsresa...............

Förena nytta med nöje


Vill ge dig en av de låtar jag älskar att lyssna på----Denna är så superskön att bara ligga och lyssna på...Vad tycker du?'

Tillbaka efter paus från blogg...

Nu har jag varit på NOVA...Härligt väder när jag cyklade dit ...men regnade när jag cyklade hem....

Skulle bara(!)köpa munstycke till dammsugaren...och det blev det
Tvåkammarsystem som suger från alla håll, även från kanterna.
Dual Action2  (9043 bytes)
Inbyggda magneter för nålar, gem m.m.

och en massa annat.....som vanligt
In på apoteket....Vitaminer,,,,Skitbra...de har kommit med en multivitamin som innehåller vitaminer,mineraler OCH omega 3


Multi-tabs® Complet

Multi-tabs® Complet

90 kapslar
Multivitamin-Mineral Omega-3 är ett komplett kosttillskott, som i en kapsel tillför vitaminer, mineraler, antioxidanter och Omega-3 med fettsyrorna EPA och DHA. Samtliga ämnen behövs dagligen för att kroppens celler ska fungera normalt.


Skitbra.....


Var tvungen att köpa rengöring till ansiktet.och ansiktsvatten....Haft VICHYs produkter en lång tid....De är bra...men nu testar jag L300....Har du testat dem?Vad tycker du?

DIN HUD BLIR ÄLDRE PRECIS SOM DU

Hur snabbt din hud åldras beror på dina genetiska anlag men också på din livsstil. Stress, rökning, luftföroreningar och UV-strålning är sådant som kan göra att din hud åldras i förtid. När din hud blir äldre minskar förmågan att behålla fukt i huden. Att återfukta är därför mycket viktigt.

L300 Anti-Age vänder sig till dig över 30 år och är speciellt utvecklad för att motverka och reducera hudens ålderstecken som fina linjer, torrhetsrynkor och förlorad spänst. Effekten är bevisad i vetenskapliga studier där man såg att hudens fuktbalans förbättras och hudytan blir slätare.

Produkterna bevarar din huds skönhet genom att tillföra hyaluronsyra, ceramider, peptider och aktiva fuktbindande ämnen som redan finns naturligt i din hud. Vegetabiliska oljor vårdar huden och antioxidanter verkar skyddande.

L300 Anti Age finns i två serier, en för dig som har normal till torr hud och en för dig som har extra torr hud. I båda serierna finns dag-, natt- och ögonkräm. Utöver det består Anti-Age även av tre produkter som passar alla hudtyper, rengöringsmousse, toner och serum.

Alla produkter i L300 Anti-Age är oparfymerade och fria från parabener och mineraloljor. Finns på Apotek.


enna gången köpte jag bara rengöringsmousse och vatten...MEN...när min dag ,nattcreme o ögoncreme tar slut vill jag gärna testa L300....Frågade efter prover och det fick jag gärna....de hade inga hemma men skickade med i plastmuggar....Vad gulligt av dem

Tar alltid prover innan jag köper med hem....Trist att köpa och om man inte trivs med dem bara låta stå
De är ju inte gratisIn på KICKS en sväng...........
Ansikiktsmasker....en ögonbrynspenna köpte jag

Fick CHRISTINA AQUILERAS dofttest me´....Tack tack


OCH haha.....i utgången blev jag haffad av en som sålde telefonabbonemang............VIPS....så blev det en ny så´n meKLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE BILDERDet blev en Sony Ericsson


 
 

Sony Ericsson X10 mini

Världens minsta Android-telefon som trots sin storlek klarar av i stort sett allt som en större smartphone klarar. Den är utformad så att du kan göra allt med bara en hand.
  • Kompakt pekskärmsmobil med Android
  • 5-megapixelkamera
  • Hitta vägen med aGPS
  • Turbo 3G
Med Timescape får du all kommunikation på samma ställe. Facebook, twitter, sms, missade samtal - allt samlas på ett ställe så att du inte behöver öppna en massa olika apps för att se vad som händer.

Jag behövde en ny telefon....Min är helt totalt värdelös.........

Jag valde en med tangentbord................Inte lärt mig det där med touch knappar....här kan man välja vilket som på denna


Tack o hej......Nu ska jag ett ärende i stan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0