på jobb

och jag får snart kramp.....Mina AERIUS piller hjälper inte längreJa har dock en snäll arbetskamrat som skulle bjuda på en "tuffare" pilla.Hoppas den hjälper annars blir det inte många timmars sömn i natt.....Har nässelfeberoch det e´så störigt när det kliar...Känns som man brännt sig på nässler.


Aerius är ett modernt antihistamin för behandling av allergisk snuva och urtikaria.
Sedan april månad 2008 har Aerius fått en utökad indikation från kronisk idiopatisk urtikaria till urtikaria generellt.
Till skillnad från många andra antihistaminer har Aerius inte en sederande effekt; dvs patienten blir oftast inte trött och dåsig. Aerius har effekt i 24 timmar och det räcker med en tablett om dagen. Aerius erbjuder symptomlindring även under natten och morgontimmarna, den tid som ofta är förknippad med mest besvär.
Aerius har en liten men konstant effekt även på nästäppa. Studier visar att både den upplevda nästäppan minskar och det faktiska luftflödet ökar vid behandling med Aerius. ,4
2003 gav Läkemedelsverket ut behandlingsrekommendationer för allergisk snuva. I dessa anges bland annat att ”…till skillnad från loratadin har således desloratadin (Aerius) en liten men konstant och signifikant effekt på nästäppa…”
Behandling med Aerius gör att livskvaliteten är så pass god att personer med allergisk snuva ofta kan arbeta och gå i skola precis som vanligt. Förmåga att vara produktiv samt lösa problem förbättras vid behandling med Aerius i jämförelse med placebo.
Aerius ger en både snabb och ihållande effekt vid behandling av kroniska idiopatiska nässelutslag. Redan efter en dos är effekten påtaglig. Det är även bevisat att Aerius främjar en bättre sömn hos dessa patienter.5
Aerius lindrar besvären både i en tidig allergisk fas och i en senare inflammatorisk fas. Aerius kan blockera allergiska symptom och kontrollera efterföljande inflammatoriska reaktioner. Läkemedlet ger sällan några biverkningar.
Aerius är en stark blockerare av H1- receptorn, den primära verkningsmekanismen för antihistaminer. Genom att blockera H1- receptorn kan histaminet inte utöva den effekt som den vanligen utövar vid en allergisk reaktion. Aerius hämmar även andra substanser i den allergiska reaktionen. I kombination leder detta till effektiv symptomlindring.

Är på jobb.Håller på att baka fransbrödbullar som vi ska ha till mötet imorgon.
Slutar 08:30 imorgon,möte 9-14 och kl 14:30-19 ska jag träffa de jag är kontaktperson för till kl 19....så jag är hemma typ 19:30 imorgon.....Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0