Typiskt

Blev väckt 07 imorse av Micke(solarieägaren)av att larmet gått på solariet....ENDA morgonen jag kunde fått sovit

Jaja....värre saker finns det att gnälla över...men visst e det typiskt......Sen är det tidig uppstigning varje morgon pga jobb och annat inbokat

Satte ansiktsmask imorse oxå....Ansiktsmask gjord på rödvin.Ska ha upplyftande effekt säger di lärde
Instant Lifting Face Mask with Red Wine

Beskrivning:

Åtstramande mask för åldrande hud innehållande rött vin - 20ml (2x10ml)

Verkan
- Ger en omedelbart åtstramande effekt
- Mjukar upp linjer och ålderstecken

Innehåll
- Wine polyphenols
- Sjögräsextrakt
- Vitaminer

Användning
Applicera ett rikt lager på rengjord hud, undvik området runt ögonen. Låt verka i 10-15 minuter och skölj av med ljummet vatten.

Råd
Ingredienserna i den här masken är idealiska för att ge ett omedelbart lyft till huden.

Apivita grundades i Grekland 1979 och kännetecknas av naturliga produkter med välgörande egenskaper baserade på de bästa råvarorna ur den grekiska floran. Produkterna säljs i huvudsak på över 4000 apotek i Grekland och är där det ledande märket när det gäller naturliga produkter.

Apivita återfinns redan i ett flertal länder världen över där de snabbt blivit mycket populära och vi är stolta över att du nu kan hitta det mesta ur deras stora sortiment hos oss på smink.nu! 

Hela sortimentet från Apivita kan du köpa här http://www.sminkshop.se/index.php?manufacturers_id=57








Även köpt deras djuprengörande mask....jätteskön

Apivita Djuprengörande ansiktsmask

Verkan:
Rengör huden och dess porer på djupet
Antiseptisk verkan
Motverkar bildandet av ”blackheads” (tilltäppta porer)
Innehåller, Grön lera, Propolis, Panthenol, Kamomill,
Essentiella oljor



Idag får vi vår första leverans från Linas matkassehttp://www.linasmatkasse.se/prova_pa


Ska bli spännande.Får väl se om de behåller oss som kunder
Nu ska jag äta lite frukost och starta min dag...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0