Onsdan snart slut

Har varit en bra dag.
Käkade middag med min goa vännina Lotta.
Det va så underbart väder.......Vi satt på restaurang VALDEMAR och åt.
Jag käkade en Grekisk sallad.
Den var si sådär faktiskt.....

Sedan drog jag & Mr x och tränade styrka i 1 timme

När vi kom hem fanns fortfarande mkt energi kvar....tog powerwalk på 8 km....det tog 1 timme och 15 min.
En dusch när jag kom hem och då var klockan 22:30...haha....sen torkade jag minsann golvenjaja...det kan verka knäppt....men att städa en en avkoppling för mig.....haha

Nästa Lördag ska jag & Ponne till ALMERS HUS i Varberg

Det ser vi riktigt mycket fram till
Barncancerfondens rekreationsanläggning Almers Hus i Varberg erbjuder varje år drygt 100 familjer möjlighet till avkoppling ett par dagar eller en vecka i härlig västkustmiljö.Barncancerfonden står för vistelsen och resorna till och från Varberg, medan familjerna själva betalar för mat.Tanken är att familjerna ska få komma bort från vardagen, åtminstone för en vecka, och istället få chans till en andningspaus och att tillbringa tid och utbyta erfarenheter med andra i samma situation.
 
Många har dessutom inte möjlighet att åka på en vanlig semester, och har kanske heller inte råd eftersom barnets sjukdom ofta medför påfrestningar på ekonomin till följd av långa sjukskrivningar.Almers Hus i Varberg invigdes i januari 1993, efter flera års hårt arbete med planering och ombyggnation. Almers Hus har blivit ett välkänt begrepp i Halland. Barncancerfonden får god hjälp av generösa gåvogivare att bekosta driften och underhållet.


Almers Hus är beläget i utkanten av Apelvikens kurortsområde. Den stora villan fick sitt namn efter doktor Almer som på 1920-talet blev barnens speciella beskyddare när han skapade Kustsanatoriet för tbc-sjuka patienter från hela landet.

Idag är hela det gamla sanatoriet förvandlat till kurort och kusthotell och doktorns gamla villa - Almers Hus - inrymmer fyra lägenheter som var och en har ett litet pentry, badrum och sängplatser för minst sex personer. I huset finns också ett stort lekrum, ett gemensamt kök och en matsal där man lagar mat tillsammans, sällskapsrum och en vacker vinterträdgård. I källaren finns dessutom bubbelpool och bastu.

Gästerna kan även besöka badanläggningen på Comwell Varbergs Kurort.


Lotta & Danne hänger nog me upp
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0