godmorgon ljuvliga Torsdag

till en början..Bettan,Tummelisa,anonym och allt vad ni nu heter som man inte kan skriva till förutom genom sin egen blogg......Jag tar inte min fortkörning med en klackspark!!!!
Det retar självklart mig sörens mycket.
Givetvis svider 2400 kronor skitmycket........och självklart jäkligt dumt gjort...men detta händer den bäste och händer säkert dig med...eller hur.
Lätt att sitta och ge pekfinger till andra.....

Nu var det såhär om jag nu ska försvara mig...att på denna vägen detta hände så finns inga gående...visst...OM en katt,hare eller ett djur kommit springade över vägen hade jag kanske(?)haft svårt att stanna....men ngn människa går inte på denna vägen..
Jag kör inte över hastigheten inne i ett område.Naturligtvis inte !!!!


Att jag skrev typ...det drabbar ingen fattig ...var för att se folks reaktion...
och som jag trodde(visste)så blev det reaktion.
Vissa föredrar att kunna kommentera när man kan eller ska göra det i negativ åsyn....och de ggr jag bloggar om ngt negativt tex ang om ngt runt mina barn som jag anser tråkigt eller nu som med min fortkörning så vips....så haglar kommentarerna.

Jag är en människa jag med....precis som du framför skärmen som kommer med dina kommentarer och leker fru pippinett.....alla gör vi fel ngn gång.Även jag och DU!
Detta är inte första gången,heller inte sista.
Klart som fan att jag vet att man inte ska köra för fort.....tänkte inte på det.
Hädanefter ska jag självklart göra det.Igen!
  Från det ena till det fjärde,.....
Underbart väder......

Inte mycket i planerna för idag mer än att jag,Pontus och Mr x ska träna ikväll.
Ponne vill ju så gärna att vi även ska grilla så det ska vi självklart hinna med det me´;o))

Imorgon ska vi packa till varbergssemestern......Lotta är så gullig och ska ta hand om Gustaf.
Återkommer ikväll......
puss finaste du .....och du....njut av solen,värmen och Sommaren.

Till ett slut....ett litet ordspråk;o)))


När en kvinna sträcker ut vänster hand genom bilfönstret kan det betyda två saker: antingen torkar hon nagellacket eller också tänker hon svänga höger;o)))))Kommentarer
Postat av: Tummelisa

Vill bara påpeka att jag skickat kommentarer (som där står att man ska göra)flera gånger tidigare,kommentarer ang. din sons sjukdom som jag följt och känt glädje över för varje förbättring.

Att du får böter struntar jag fullkomligt i om det så är 10.000 och om du tar det med en klackspark,meeeeeeeeeen....... det jag inte struntar i det är att man tar det med en klackspark att man riskerar ANDRA människors liv genom att köra för fort, vadå gående?????? där kör väl andra bilar annars hade väl inte polisen kunnat ta dej eller????? OM nu någon kört på din son för att han/hon kört för fort så hade du skrivit ett inlägg om den bilföraren och det inlägget hade inte varit nådigt. Jag kan tänka mej att en vacker dag så står där i din blogg att det är för jä....t för nu har Pontus varit ute och kört för fort och det ska du ta itu med......det kan vara en sådan kommentar som kommer ifrån dej som gör att jag tycker att du ska föregå som ett gott exempel.Om någon timme skall vi köra till Center Syd på en mindre väg med en del svängar och uppförsbackar, det händer inte en enda gång när vi kör där utan att där kommer nå´n idiot som kör 10-15 km för fort och susar förbi så stenarna yr om bilrutan men när vi kommer fram till C-S så brukar vi ändå komma fram samtidigt som bildåren.Skriv gärna att jag inte behöver läsa din blogg om det inte passar mej, det tar jag med en klackspark

2009-06-25 @ 09:58:24
Postat av: Jeanette

Hahahaha för helvete har folk inget bättre för sig än att klaga på att du ska köra över någon när du kör några kilometer för fort........ Hade det inte varit bättre polisen tog hand om mördare, pedofiler rattfyllerister och allt annat jävla pack det finns. Dom kunde ju satsa lite på knarkhandeln kanske känns som den tar fler liv och förstör. Men det är klart då får ju inte staten in några pengar....

Sälj inte bilen fortsätt med din rally karriär, du kör ju alltid såååå jäkla fort ;o) Som sagt det drabbar ju ingen fattig :o)))))

2009-06-25 @ 10:01:26
Postat av: Marie

Jadu, fortkörning är inget svårt :(.. Jag blev både 3600 kr fattigare och ett körkort mindre i höstas, å de sved jävligt,å vi hade väldigt mycket sjukbesök då så det vart tufft, men efter 2 månader fick jag tillbaka det o idag kör jag lite lugnare :).. Ha en bra dag o en trevlig vecka på almers hus..

2009-06-25 @ 10:02:55
Postat av: Bettan

Det var inte meningen att vara anonym, blev lite upprörd bara! Och att ingen brukar gå på den vägen är väl ingen ursäkt heller!

Men vi gör alla våra dumheter, skulle dock aldrig våga blogga om mina - med tanke på alla kritiska kommentarer jag då skulle få!

2009-06-25 @ 11:27:43
Postat av: Lotta

Hej!Det här är första gången jag kommenterar i din blogg! Bry dig inte om de negativa gnällspikarna!!Du tänk bara; Vilka liv de måste ha som inte har något annat att göra än att reta sig på vad andra människor gör och inte gör....Tack för en intressant och underhållande blogg...Kram Lotta

2009-06-25 @ 12:00:38
Postat av: Moa

Men gud, du har väl aldrig skrivit att du tar fortkörningen med en klackspark vad jag har sett? Självklart var det fel och det vet väl du med men sånt händer många människor. Mina föräldrar har också kört för fort, dock utan att åka fast för det. Och då var dom 40+ och gamla och visa och allt det där... (Jag som är ungochdum har visserligen inte kört för fort men jag har inget körkort än, så ungochdum är jag :p Eller ja, har varit myndig i över fyra år så jag är väl snarare bara dum...) Alla människor är inte perfekta och folk GÖR fel ibland. Man kan inte gräva ner sig helt för att man fått fortkörningsböter, bara att betala och lära sig av det. Brorsans kompis blev av med körkortet för fortkörning på ett tag sen (inte för att han körde extremt mkt för fort utan det är det där "kör du för fort inom X antal år från det att du tagit körkort så blir du av med det direkt") men det var bara att lära sig av det, köra upp på nytt och sen hålla hastigheten. Kram.

2009-06-25 @ 14:08:40
Postat av: Karro

Fattar inte vf folk skriver om dom ska gnälla!

Samma i min blogg! Folk har börjat slå slint!

Idioter! Men jag har hittat ett intressant sätt hur man kollar upp IP adresser! Kul! Kram

2009-06-25 @ 17:00:43
URL: http://tidigmamma.blogg.se/
Postat av: Lena

Klart vi alla till mans någon gång har kört lite för fort, tror knappast någon alltid har hållit hastigheten då bilarnas hastighetsmätare inte alltid stämmer. Klart man inte ska köra för fort för något kan ju hända.

Jag tycker du ska fortsätta skriva som du gör då man ibland känner igen sig i mycket av vad som händer. Man är ju människa.Kram

2009-06-26 @ 14:25:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0