Vårkänslor

Klart man får;o)))
Vilet UNDERBART väder:o))))
Har fönstret öppet...Haft det hela dagen.
Härligt att höra barnskratt,fåglar,ja alla ljud som finns utomhus.
Har bestämmt att om det är fint väder imorgon ska vi grilla för förta gången detta året utom hus.Tänkte lägga lite kött i marinad idag redan.

Rikard är på väg till mig.Kommer närsom helst.
Vi ska antingen till NOVA i Lund eller till ENTRE´i Malmö.
Fönstershoppa;o)))hihi....jaja...vi får väl se hur bra det går...asg!

Hans fd har tappat kontrollen helt.....Hon vägrar överlämna Rikadrs data o mobil tillbaka till honom som hon stal ifrån honom i förrgår.
Han har gjort en polisanmälan.Polisen bad Rikard köra bort och ge henne en chans att överlämna det till honom för att polisen skulle slippa köra ut till henne.
Då sticker hon ett papper under näsan på honom där det står att hon kräver 12.000 kr i månaden av honom ....minns inte hur många år Rikard sa att det skulle vara.Men för att hon då skulle slippa ha kontakt med honom så ville hon ha det i en klumpsumma och det skulle iaf bli över 800.000 kr...
haha.....nu satte jag en gås i halsen:o))))
Vem tror hon att hon är?Victoria Beckham?

Han fick inte sin data iaf....så Kling & Klang kör ut och hämtar Rikards saker.Pinsamt!


Kommentarer
Postat av: Sussi

Hahaha, e det inte det ena så är det det andra. Vad du/ni än gör så hetsa inte upp er. Ta ett steg tillbaka och försök att se det med andra ögon. Hon gör allt för att försöka sänka/sårs/ge igen för att han inte är med henne. Så försök att se det från komiska sidan. Pengarna är en förvirrad hjärnas matematik och hon kan inte kräva något såvida ingen skriftlig överrenskommelse finns mellan dem båda. Har de barn ihop så kan damen räkna med 1173:-/månaden per barn om hon har dem heltid. Jag förstår hans och din frustration men gör er själva en tjänst och le, le utav bara den och låt henne få skämma ut sig själv för det är det hon gör. Visst är det förunderligt vad pinsamma och patetiska vissa kan vara.....

2009-04-02 @ 17:10:48
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Ojoj vilken soppa!!

Hoppas det löser sig för Rikards skull. Jobbigt med jobbiga ex tro mig jag vet!

2009-04-02 @ 17:31:16
Postat av: Anonym

hur gammal e hans ex 12 eller .. HAHAH

så jävla pinsamt för hennes del.

Tur att vissa kan uppföra sig vuxet,tycker synd om hans barn. För hon klankar nog inför dom me.. TYVÄRR . men har man mage att bete sig så, e det ju barnsligt.

Ja eller hur var naglarna super coola. hihi

Hoppas bara inte det var ett april skämt

Kramar...

Åse

ps,, Du länkade till sabinas blogg. Jag läste den igen från början till slut.. imellan åt garvade jag sen storbölade jag så höll jag på tills halv 2 inatt då jag läst klart.. usach usach

2009-04-02 @ 18:58:44
URL: http://asefreij.blogg.se/
Postat av: Marie

Den där tjejen behöver nog söka lite hjälp på nåt ställe som kallas psyk...hm...för jag får en viss känsla av att hon är besatt av Rikard...tycker nästan synd om henne..men men jag hoppas iaf att ni snart blir fri från henne!! Varför skulle föresten Rikard betala så mkt pengar till henne...tycker det låter ganska konstigt..han kan väl knappast vara skyldig henne nånting...jaja...allt gott till dig o Ponne...kramizar!!

2009-04-02 @ 19:03:52
URL: http://emilbenjamin.blogg.se/
Postat av: Osloskånskan

Hej! Jag vill ha mailadress till änglamammorna!Hur gör vi detta?

2009-04-02 @ 21:04:42
URL: http://osloskanskan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0